Piqué ellen kikeltek Ramosék a spanyol válogatottban

Spanyolország – A jelek szerint, befellegzett a katalánnak.

Forrás:

Már több napja, több hírben számolunk be arról, hogy a Katalóniában zajló függetlenedési törekvések milyen hatást gyakorolnak a labdarúgás világára. Finoman fogalmazva sem jót.

 

Már jeleztük, hogy ma tüntet a Barcelona és a többi katalán klub is, akárcsak a helyi szakszervezetek, de az is kiderült, ha Katalónia valóban független lesz, akkor melyik csúcsbajnokságban folytathatja a Barca.

 

Ebben a csúcsbajnokságban folytathatja a Barcelona, ha független lesz Katalónia - NB1.hu

Döbbenetes váltás lenne

Arról is be kellett számolnunk, hogy az Albánia és Izrael ellen készülő válogatott edzése is félbe szakadt, a hispán szurkolók Piqué ellen lázadtak föl, aki nyíltan kiáll a katalán függetlenedési törekvések mellett.

 

Ez viszont már nem csak a drukkereknek, hanem a válogatottbeli társaknak sem tetszik nagyon. Az köztudott volt már eddig is, hogy a Barcelona és a Real Madrid játékosai között nem egyszer volt már feszültség a nemzeti csapatnál is, politikai okok miatt is, és ez éleződött ki ismét.

 

A Marca és az AS azt harsogja, hogy az évek óta zajló Piqué-Ramos vita már odáig fajult, hogy a Real védőjével már a többiek is egyetértenek, így a Barcelona bekkje, a spanyol sajtó szerint, bármelyik pillanatban elhagyhatja a válogatottat.

 

És ugye nem szakmai okok miatt…

Honvéd-Vasas: így oldódik meg Remili labdájának az ügye - NB1.hu

Hemingway és Vancsa már hétfőn beszéltek.

Legfrissebb híreink