Pepe keményen leszólta a Real Madrid drukkereit

Törökország – A törököket az egekbe magasztalta.

Forrás:

Nem igazán lelkesek volt klubja, a Real Madrid szurkolói Pepe szerint, aki a nyáron szerződött a török bajnok Besiktas labdarúgócsapatához.

 

"Talán a Real-drukkereknek nem fog tetszeni, amit mondok, de úgy érzem, nem valami elhivatottak" - jelentette ki a portugál hátvéd. "A Besiktas hívei valóban szenvedélyesek, mindig mellbe vág a zaj, amikor kimegyek a pályára."

 

A 34 éves játékos elmondta, Törökországban a sportért él mindenki, a futball a mindennapok része, és a meccsek után hajnalig ünnepelnek az emberek.

 

A Vodafone Arenában uralkodó hangulatot jellemzi, hogy egy szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen az RB Leipziget erősítő Timo Werner azért kért cserét, mert szédült a pokoli hangzavar miatt.

 

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Pepe - akit már érkezésekor mintegy száz rajongó várt a repülőtéren - két évre szerződött Isztambulba, és szezononként 3,35 millió eurót keres majd.

 

A hátvéd 2007-ben 30 millió euróért igazolt a Real Madridhoz, melynek színeiben tíz év alatt három BL-t, három bajnoki címet és két Király Kupát nyert, a legutóbbi idény végén lejáró szerződését viszont nem hosszabbították meg, így a Besiktasnak nem kellett érte fizetnie. A portugál válogatottban 86-szor lépett pályára, s tavaly Európa-bajnoki címet szerzett a csapattal.

 

Súlyos vád: „Az ilyen játékvezetőknek nincs helyük az NB I-ben" - videó - NB1.hu

Ilyen bíróknak nincs helyük az NB I-ben

Legfrissebb híreink