Pep Guardiola elnézést kért Cristiano Ronaldótól

Európa – Akár leendő munkaadója ellen is harcolhat majd a tréner.

Forrás:

A Bayern München edzője, Pep Guardiola elnézést kért Cristiano Ronaldótól azt követően, hogy a bajor klub kiejtette a Benficát a Bajnokok Ligájából. Ronaldo szeretett volna honfitársaival összekerülni a BL-elődöntőben, ami egyben azt is jelentette volna, hogy a Real Madrid elkerülte a Bayern Münchent. Csakhogy a bajorok 3-2-es összesítéssel kiejtették a Benficát.

 

"Tudom, hogy Cristiano a Benficával szeretett volna találkozni az elődöntőben, ezért elnézést kérek tőle" - mosolygott Guardiola. - Teljesen normális, hogy Ronaldo a Benficával szeretett volna játszani, hiszen ő is portugál."

 

Guardiola arról is beszélt, hogy számára teljesen mindegy, kivel kerülnek össze a pénteki sorsoláson. "Ami minket illet, a Manchester City, a Real Madrid és az Atlético közül mindegy, hogy kit kapunk. Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, és bárkivel bátran szembenézünk."

 

Guardiola egyébként leendő munkaadóival is összefuthat, hiszen már megegyezett a ManCity vezetőivel arról, hogy jövőre ő lesz az angol klub vezetőedzője.

 

Az elődöntőkre április 26-27-én, a visszavágókra május 3-4-én kerül majd sor.

Legfrissebb híreink