Nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A portugál mindent tagad!

Forrás:

Egy amerikai nő nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót, erről ír aktuális számában a Spiegel - vette észre az nso.hu. A hölgy Kathryn Mayorga, aki azt állítja, hogy egy Las Vegas-i hotelszobában erőszakolta meg a portugál. A német lap hozzáteszi, hogy a nő és  Ronaldo aztán 2010-ben Nevada államban egy szerződést kötött, melynek értelmében a most 34 éves hölgy csöndben marad, cserébe pedig 375 ezer dollárt kap.
 
Ezt a megállapodást támadja most a nő és ügyvédje egy nevadai polgári perben. A hölgy azt mondja, hogy Ronaldo análisan erőszakolta meg, majd az eset után a labdarúgó megkérdezte, vannak-e fájdalmai, majd azt mondta neki, hogy 99 százalékban jó fiú, és nem tudja, mi a helyzet a maradék egy százalékkal.
 

null

null

A nő azt állítja, hogy féltette saját magát és családját, ezért írta alá a megállapodást, de a pénz nem segítette az életét. Felmondott az általános iskolában, ahol tanítónő volt, mert elmondása szerint minden energiájára szükség lesz.
 
Cristiano Ronaldo tagadja a vádakat, ügyvédje szerint alaptalanul, igazságtalanságokkal vádolták meg ügyfelét és sértik a személyiségi jogait.
 

Legfrissebb híreink