nb1.hu

Nem érdekelte az Arsenal, a kispadon vacsorázott a 150 kilós kapus

Sutton – Fogadás is közrejátszott Wayne Shaw pitézésében?

 

Hétfőn este az Arsenal alacsony színvonalú mérkőzésen 2-0-ra legyőzte az ötödosztályú Sutton Unitedet az FA Kupában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a szintén ötödik vonalban szereplő Lincoln City lesz az ellenfele. Az Arsenalban a csapatkapitányi karszalagot viselő Theo Walcott megszerezte 100. gólját az észak-londoni csapatban.  

 

Íme, a hős, aki 5 perc alatt triplázott a spanyol bajnokságban – NB1.hu

A hétfő esti meccs kapcsán parádés játékról nem lehet beszámolni, a legemlékezetesebb pillanat a hazai kispadon történt. Wayne Shaw a Sutton 45 éves, 150 kilós cserekapusa a 83. percben úgy gondolta, miután csapata kihasználta harmadik cserelehetőségét, rá már biztosan nem lesz szükség a pályán, így fogta magát és megevett egy pitét.

 

 

A történethez hozzátartozik, hogy a közönség kedvenc kapus azért ment el a szünetben a büfébe, mert az angol fogadóirodák olyan lehetséges opciót is feldobtak, hogy „vajon Wayne Shaw fog-e pitét enni meccs közben?”

 

A 150 kilós kapus nem sértődött meg azon, hogy a súlyából csináltak viccet. Inkább feltett magára egy kis pénzt, megvacsorázott, majd behúzta a nyereményt.  

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek