Nagyon kiakadt a Fradi korábbi edzője

"Az egész Bundesligára szégyent hoztak."

Forrás:

Thomas Doll, a Ferencváros ősszel menesztett edzőjét megmentőként vitték a bentmaradásért reménytelenül küzdő Hannoverhez. A jelenleg utolsó előtti helyen tanyázó csapat viszont Dollal sem indult el felfele a tabellán, sőt, az ő irányítása alatt lejátszott hét bajnokiból haton vereséget szenvedtek.
 
A válogatott szünet alatt nem titkoltan önbizalmat szeretett volna adni a német mester játékosainak, ezért is játszottak a másodosztály 10. helyén álló Arminia Bielefelddel. A számításai nem jöttek be, hatalmas, megszégyenítő vereségbe futott bele legénységével. 5–0-ra kaptak ki.
 
Doll már korábban sem kímélte a játékosait, és kendőzetlenül elmondta a véleményét a sajtóban, és most sem fogta vissza magát. Az egyik bajnokijuk után például gyáva és beszari focit emlegetett.
 
– Ez szégyenteljes volt. A Bundesligát képviseljük, az egész élvonalra szégyent hoztunk – mondta Doll. – Rettenetesen csalódott vagyok. Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akiknek itt volt az alkalom, hogy megmutassák magukat, de mindenki láthatta, mit mutattak.
 
A Hannover legközelebb a Schalkéval csap össze a bajnokságban mondhatni igazi hat pontos meccsen, ugyanis éppen őket kéne megelőzni a jövő évi biztos élvonalbeli tagsághoz. A két csapatot 9 pont választja el egymástól, ezt a hátrányt pedig 8 meccsen kéne ledolgozniuk, miközben még a Wolfsburggal, Dárdaiékkal és a Bayern Münchennel is találkoznak.
 

Legfrissebb híreink