Nagyon kemény kijelentést tett Simeone a Real Madridról

Madrid - Megtörte a csendet az argentin, nyilatkozott a további sorsáról.

Forrás:

Amikor a Real Madrid ellen, jó szokása szerint, elvesztette a BL-döntőt az Atlético Madrid, brutálisan összetört a Matracosok vezetőedzője, a mindig szenvedélyes Diego Simeone. Nem volt olyan sajtótermék a világon, amelyik ne írta volna meg, hogy az argentin tréner távozni fog kedvenc csapatától, mert nem tudja feldolgozni azt, hogy megint kikaptak a fináléban Cristiano Ronaldóéktól.

 

Aztán Simeone nem ment sehová, vele kezdte el a gárda a felkészülést, ám ekkor nem nagyon említette meg senki, hogy a tréner távozását tippelte mindenki. Aztán picivel később már mindenki visszatért a témára, mert Cholo arra kérte a klub vezetőit, két évvel rövidítsék meg a szerződését. Azóta minden héten érkezik egy hír, hogy melyik gárdához igazol. Legfőképpen azért, mert a bajnokságban csak negyedik a gárda, semmi esélye az aranyéremre, míg a Spanyol Kupából kiesett.

 

A legkitartóbb cikkek azt állítják, hogy a Juventus vezetőedzője lesz, de voltak olyan hangok is, amelyek a Real Madriddal (!!!!) hozták összefüggésbe. Az Atlético Madrid városi riválisával! Ha ez bekövetkezne, biztosak lehetünk benne, rengeteg Atlético-őrült fordítana örökre hátat a labdarúgásnak. És Simeone éppen ezért megtörte a csendet, szokásával ellentétben beszélt a jövőjéről, illetve kimondta azt a mondatot, amire minden Atleti-fanatikus várt.

 

„Soha nem leszek a Real Madrid edzője!”

 

És akkor folytassuk tovább, miket mondott még az őrült argentin az Onda Cero-nak.

 

„Ez teljesen logikus döntés, mert a szívem az Atlético Madridé. Azt nem állítom, hogy örökké a klub edzője leszek, lehet, egyszer majd egy másik spanyol csapatot irányítok. Nagy álmom viszont az, hogy egyszer vezetőedzője lehessek az argentin válogatottnak. Ehhez viszont még fiatal vagyok, addig még rengeteget kell tanulnom.”

Simeone tehát nem lesz soha a Real Madrid edzője és csak az argentin válogatottat nevezte meg, mint következő állomását, ezért pedig nem haragudhat rá senki. A sorsa miatt izguló, ezért a körmeik lerágását izomból művelő Atlético-őrültek abbahagyhatták az öncsonkítást nagyjából könyök magasságban, amit jelez, hogy a több tucatnyi közösségi oldalukon már nem Simone maradásáért könyörögnek bálványukat ábrázoló képekkel.

 

Helyette a Millenium Stadionról kezdtek el értekezni a hozzászólásokban, ami Cardiffban található és leginkább arról nevezetes, hogy ebben a létesítményben rendezik majd meg az idei Bajnokok Ligája döntőjét.

 

Nem nehéz kitalálni, melyik csapatot kívánják ellenfelüknek…

 

 

Bunyó és vér: DAC szurkolókra támadtak a szlovák huligánok - NB1.hu

Dunaszerdahelyiekre támadtak a Slovan-szurkolók

 

Legfrissebb híreink