Möller segítheti német sztárcsapathoz Storckot

Németország – Eddig az üzbégek hívták.

Forrás:

Bernd Storckot, a magyar válogatott ex-szövetségi kapitányát korábban az üzbég válogatottal hozták szóba, most egy sokkal érdekesebb kihívás előtt állhat, hiszen a Bajnokok Ligájában és a Bundesligában is gyengélkedő Dortmundnál is felmerült a neve – jelezte az m4sport.hu.

Természetes, hogy felmerült annak lehetősége, hogy a Ruhr-vidéki klub idény közben válik meg vezetőedzőjétől, Peter Bosztól. A német, régióbeli Ruhr Nachrichten azt feszegette, hogy a tréner távozása esetén kik jöhetnek szóba utódként.

A lap információi szerint a csapat vezetőségének kívánságlistájának élén Julian Negelsmann, illetve Hannes Wolf áll. Az ő megszerzésük – legalábbis a bajnokság közepén – nehézkes, mert előbbi a Hoffenheim, utóbbi a Stuttgart együttesét trenírozza.

Ezért jóval nagyobb esély nyílik arra, hogy jelenleg munkanélküli edzőt szerződtessen a Dortmund. Így kerülhetett képbe Bernd Storck, Andy Möllerrel. Segítőjének azért is lehet nagy szerepe abban, ha végül a magyar ex-kapitány a gárdánál köt ki, mert korábban kilenc éven keresztül viselte a csapat mezét, tökéletesen ismeri a helyi körülményeket. Persze mások neve is felmerült, Armin Veh, vagy Bruno Labbadia is csapat nélkül tengődik.

Ennyi diósgyőri fagyoskodott és ázott délben Soroksáron - NB1.hu

DVTK-szurkolók Soroksáron

Legfrissebb híreink