Molde-Kisvárda: felháborító játékvezetői tévedés - reakciók

Sokat ért volna a VAR.

Forrás: kisvardafc.hu

Ahogy csütörtökön már jeleztük, a Kisvárda nehéz helyzetből várhatja a Molde elleni Konferencia-liga párharc második meccsét. A norvég együttes az első meccsen 3-0-s győzelmet aratott:

Nézzük, a két tréner hogyan értékelt a lefújás után:

Erling Moe: "Jó csapattal találkoztunk, és örülünk, hogy ilyen riválissal játszottunk, egyben tanulság, hogy kevesebb lehetőséget kell adnunk a vetélytársnak. A legnehezebb az a futballban, hogy megtörjük az ellenfelet, mert sokszor azon bukunk el, ha alábecsüljük. Viszont úgy sem mehetünk neki a meccsnek, hogy lemossuk a pályáról. Ami pedig Datro Fofanát illeti, kevesen tudnak olyan gólt szerezni, mint ő." (nso.hu)

Török László: "Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Amit elterveztünk, az jól működött. Az első bekapott gólig nagyon egységesek voltunk. A labdaszerzésekből jó támadásokat vezettünk. Próbáltuk csökkenteni az ellenfél lehetőségeit. Az első gólt hatalmas les előzte meg, többször is visszanéztük a jelenetet. Nagyon sajnálom, hogy a VAR-t ilyen szinten nem alkalmazzák. Felháborító, hogy ilyen játékvezetői tévedés történt. A második és a harmadik gólt jó ütemben rúgta az ellenfél. Meg kell dicsérnem a csapatot, hiszen egy ilyen Molde ellen sikerült a helytállás. Van még egy visszavágó, mindig a második meccsen dől el minden."

A visszavágót csütörtökön 21 órától rendezik meg. 

Legfrissebb híreink