Modric elmondta, milyen a viszonya Ronaldóval

Az Év játékosa-díjról is beszélt a horvát klasszis.

Forrás:

Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott és a Real Madrid középpályása szerint változatlanul jó a kapcsolata volt klubtársával, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóval, aki gratulált is neki az Európa Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) kapott Év játékosa-díjhoz.
 
Modric augusztus 30-án, a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után vette át az elismerést Monacóban. A horvát futballista a szavazáson Ronaldót, valamint a BL-döntős Liverpool egyiptomi támadóját, Mohamed Szalah-t előzte meg, de az Európa-bajnok portugál támadó nem vett részt az eseményen.
 
„Cristiano Ronaldo 15 gólt szerzett és újra BL-győzelemre vezette a Real Madridot. Nevetséges, hogy nem ő kapta a díjat” – nyilatkozta Jorge Mendes, Ronaldo menedzsere a voksolás eredményéről.
 
„Az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker” – mondta Modric. „Ronaldo is gratulált a díjhoz, és reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozunk. Nem foglalkozom azzal, hogy mások mit mondanak, nekem továbbra is jó a viszonyom vele.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luka Modric (@lukamodric10) által megosztott bejegyzés,

 
A két játékos csütörtök este a pályán is találkozhatott volna, ám az 1–1-es döntetlennel zárult Portugália-Horvátország barátságos meccsen Ronaldo nem játszott, mert erre, valamint a soron következő találkozóra pihenőt kért a válogatottól.
 
Modric és Ronaldo a nemzetközi szövetség (FIFA) szeptember 24-i gáláján is érintett lesz, mivel „A legjobb” elnevezésű díjra Szalah-val együtt ott is jelöltek.

Legfrissebb híreink