Messit vagy Ronaldót szeretik jobban az Atlético ultrái?

Madrid – Talán mindkét világsztárnak tetszett a harmadik legjobb gólja.

Forrás:

Érdekes meccset játszott egymással tegnap este az Atlético Madrid és a Barcelona a Király-kupa elődöntőjének az első mérkőzésén. A katalánok megtehették volna, hogy a padlóra küldik az önmagukhoz képest a bajnokság kezdete óta gödörben lévő ellenfelüket, vezettek is 2-0-ra, de végül nem vitték be a kegyelemdöféseket.

 

Ennek köszönhetően viszont a szépítése után (eléggé laza figura után bólintott a hálóba a világ harmadik legjobb játékosa, Antoinne Griezmann) a hazai gárda akár többször is belőhette volna a második találatát, óriásmákkal meg a győzelem sem lett volna túlzó álom.

 

Viszont az állás már nem változott, úgyhogy térjünk is vissza az argentin szupersztárra. Lionel Messi, minden sorozatot beleszámítva a 26. gólját szerezte az Atlético Madrid ellen (a Sevillát szereti a legjobban, az andalúzoknak már 27-szer köszönt be). Cristiano Ronaldo is szereti bevenni a Matracosok kapuját, a különbség az a világ két legjobb futballistája között, hogy portugált mindig kifütyüli a Vicente Calderónt örült közönsége, az argentint viszont sohasem.

 

Viszont – és ez érthető – ő sem kap soha óvációt a piros-fehérek totál állat fanatikusaitól…

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról - NB1.hu

Legfrissebb híreink