Messi Ronaldo távozása miatt szólt be a Real Madridnak

Minősítette a fővárosiak erejét.

Forrás:

A Real Madrid  rosszabb lett Cristiano Ronaldo Juventushoz távozásával Lionel Messi, az FC Barcelona csapatkapitánya szerint.
 
"A Real Madrid a világ egyik legjobb együttese, nagyszerű kerete van, de az evidens, hogy Ronaldo nélkül kevésbé jó, míg a Juventus vele az egyik legnagyobb favorittá lépett elő a Bajnokok Ligája megnyerését illetően" - mondta hétfőn a Catalunya Rádiónak az argentin támadó, akit meglepett a portugál sztár távozása, de hozzátette, hogy kiváló gárdához igazolt.
    
A Barcelona és ősi riválisa, a királyi gárda is hibátlanul rajtolt a spanyol bajnokságban, azaz mindkét gárda megnyerte első három mérkőzését.
    
Messi arról is beszélt, hogy még mindig fáj neki a római eredmény, amely miatt már a negyeddöntőben búcsúztak az előző idényben. Megjegyezte, éppen ezért a katalánok egyértelmű célja, hogy 2015 után ismét elhódítsák a BL-trófeát. Szerinte ehhez nagyszerű a kerete a Barcelonának.
    
A gránátvörös-kékek a csoportkörben az Internazionaléval, a Tottenham Hotspurrel és a PSV Eindhovennel szerepelnek azonos csoportban.

Legfrissebb híreink