Megvan, mikor mutatkozhat be Neymar

Franciaország - Rajtol a franciák bajnoksága.

Forrás:

Neymar már szombaton, a francia labdarúgó-bajnokság első fordulójában szeretne bemutatkozni új csapata, a Paris Saint-Germain színeiben.
 
„Készen állok, hogy holnap máris játsszak, miért ne? Beszélni fogok a szakmai stáb tagjaival, és várok az engedélyükre, de ez az, amit igazán szeretek csinálni” – nyilatkozta pénteki ünnepélyes bemutatásán Neymar, akiért világcsúcsot jelentő 222 millió eurót (67,6 milliárd forint) fizetett a párizsi klub az FC Barcelonának.
 
A brazil csatár hozzátette, bármilyen poszton szívesen játszik, ahova a vezetőedző állítja. Új együttese szombaton 17 órától az Amiens csapatát fogadja az élvonal nyitányán.
 
A katari klubtulajdonoson aligha múlik majd, a mihamarabbi pályára lépése. Nasszer al-Helaifi elárulta, a csapat értéke egymilliárd euró volt a brazil csatár érkezése előtt, a szerződtetését követően viszont máris másfél milliárdra emelkedett. "Néhány éven belül megtérül a beruházás, Neymar értéke pedig megsokszorozódik. Más helyeken akár több pénzt is kereshetne, mint itt” – vélekedett a tulajdonos, aki nem erősítette meg, hogy évente nettó 30 millió eurót kap majd az olimpiai bajnok támadó, akitől a katari mágnás a párizsi futballtörténelem legragyogóbb fejezetének megírását várja.
 
 

Ezt gondolja a világsajtó Neymar átigazolásáról - NB1.hu

Vannak lapok, amik nem fogták vissza magukat.

Legfrissebb híreink