Megvan a Vidi 2014-es vb-n járt volt légiósának az új klubja

Lehet, hogy új poszton is kipróbálják.

Forrás: MOL Fehérvár FC

2016 nyarán érkezett Fehérvárra Anel Hadzic, aki pályafutása alatt eddig 14 alkalommal bizonyíthatta a képességeit, hozzáállását és győzni akarását a bosnyák válogatottban.

Az NB I-ben 85 meccse volt, ezeken a találkozókon 11 gólt szerzett, középpályás létére. A magyar élvonalban utoljára 2019. november 30-án Diósgyőrben lépett pályára, azt a mérkőzést a fehérváriak nyerték meg 3-1-re.

Utána a második csapathoz került, az NB III-ban az Érd ellen tavaly március 14-én játszott utoljára magyar bajnokin, 2-1-re győzött azon a találkozón a Vidi.

Wacker Innsbruck verstärkt sich mit bosnischem Ex-Teamspieler - Sky Sport Austria

 

Azóta csapat nélkül volt a 2014-es világbajnokságon is részt vett játékos, aki most az FC Wacker Innsbruck játékosa lett, a gárda a 6. helyen áll a 16 csapatos osztrák másodosztályban.

A szerződés aláírása után Hadzic elmondta, szeretett volna a török és a magyar kaland után visszatérni Ausztriába. A Vidi előtt ugyanis az Eskişehirspor (8 bajnokin 1 gól), előtte a Sturm Graz (76/5), Ried (161/18) és a Wels (5/2) játékosa volt.

Hadzic hozzátette, soha nem volt ellenfélként könnyű az Innsbruck ellen játszania, úgy fogalmazott, számára ideális klubba került. Hozzátette, szeretne újra nézők előtt futballozni és a tapasztalatával segíteni, hiszen már 31 éves.

Alfred Hörtnagl menedzser is Hadzic tapasztalatairól beszélt, hiszen rengeteg meccset játszott már az osztrák élvonalban, illetve a bosnyák válogatott tagjaként is nagy csatákat élt meg. Hozzátette, segítheti a fiatalok fejlődését, de a védekező középpályás pozíció mellett a védelem tengelyében is bevethetőnek gondolja.

Legfrissebb híreink