Megüresedett a hamburgi kispad, Thomas Doll képben

Hamburg - A Bundesligában maradás tét, a Fradi edzőjével vívnák ki.

Forrás:

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg vasárnap délelőtt hivatalos közleményben jelentette be, hogy Markus Gisdolt menesztették a vezetőedzői posztjáról.
 
A Nemzeti Sport információi szerint Heribert Bruchhagen igazgatótanácsi elnök és Jens Todt sportigazgató a sereghajtó Köln elleni szombati vereséget (0–2) követően ült össze, hogy megvitassák a 48 esztendős szakember helyzetét: a döntés gyorsan megszületett, Gisdol, valamint segédedzői, Frank Fröhling és Frank Kaspari távozik a klubtól, a HSV hivatalos oldalának tájékoztatása szerint az utódról rövid időn belül tájékoztatást adnak.
 
„Bár alapvetően nem vagyok amellett, hogy szezon közben cseréljünk edzőt, jelen helyzetben úgy véljük, sürgősen új impulzusra van szükség ahhoz, hogy bennmaradjunk az élvonalban” – mondta Heribert Bruchhagen.
 
A sport1.de úgy tudja, hogy a HSV már fel is vette a kapcsolatot Thomas Doll-lal. A német portál szerint Felix Magathnak és Bernd Hollerbachnak szintén jó esélye van a hamburgi kispadra, de Bruno Labbadia és Markus Weinzierl kinevezését sem lehet kizárni.
 

A Fradi két alapembere is lesérült az edzőmeccsen - NB1.hu

Budapest - Thomas Doll szerint veszélyes volt felpörgetni a tempót.

Legfrissebb híreink