Megszólalt a Barca elleni bundából kimaradó támadó

Spanyolország – A cseréknek azt tanácsolta, hogy ne álljanak be.

Forrás:

 

Ahogy azt korábban jeleztük, arca második csapata 12-0-ra verte hétvégén az Eldense gárdáját, ez egyébként ligarekordot jelentett. A mérkőzés után azonban azonnal arról kezdtek el terjedni a pletykák, hogy fogadási csalás történt. Nos, a jelek szerint a vádak igaznak bizonyultak.

 

Bunda volt a Barcelona hatalmas győzelme

Cheikh Saad, az Eldense csatára elmondta, hogy a végeredményre nem kértek semmit a csalók, de azért adtak pénzt a játékosoknak, hogy a szünetben 8–0-ra a Barcelona vezessen.

 

„A csapatunkból négyen voltak benne, azt is tudom, kik, de egyelőre nem mondhatom el. A rendőrségnek azonban mindenről beszámolok. A pletykával ellentétben nem olaszok voltak, egyelőre legyen elég annyi, hogy négy spanyol játékosról van szó – mondta a 26 éves támadó a katalán RAC-1 rádiónak. – A meccs előtt az egyik csapattársamnak szóltak, hogy a találkozót megbundázták, és ha játszani akar, nem lőhet gólt. Engem meg sem kérdezték, úgyis tudták volna, mi a válaszom. Fél órával a kezdés előtt még úgy volt, hogy kezdek, aztán hirtelen a kispadra kerültem. A második félidőben be akart cserélni az edzőm, de nemet mondtam, és a többieknek is javasoltam, hogy ne álljanak be, ha nem akarnak részesei lenni ennek az ügynek. A Barcelonának ugyanakkor semmi köze sem volt az egészhez. Azt tették, amit bárki más tett volna a helyükben, futballoztak.”

 

Cheikh Saad a madridi AS-nak interjút adott, és további részletekkel szolgált.

 

„A lefújás után sokan sírtak és bosszankodtak, ám néhányan közülük csak megjátszották magukat, ami annyira felbosszantott, hogy az öltözőben majdnem összeverekedtem velük. Az utóbbi napokban jó néhány fenyegetést kaptam, nehogy eláruljam a neveket a rendőrségnek, és tudják, hol lakik a családom – folytatta a mauritániai csatár. – Hogy mennyi pénzt kaptak, akik benne voltak? Nem hinném, hogy dúsgazdagok lettek, de egy lakást simán tudnak venni belőle. A harmadosztály egyébként eléggé fertőzött, az alsóbb osztályokra sajnos jellemző az ilyesmi.”

 

A PSG sztárja beszólt Mourinhónak és Simeonének

A mérkőzés után a kis klub vezetői bejelentették, hogy felbontják az olasz szponzorral a szerződést, míg a rendőrség őrizetbe vette a csapat vezetőedzőjét, Filippo Vitto di Pierrót.

 

Javier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke is vizsgálatot indított, hozzátéve, hogy gyaníthatóan egy nemzetközi szervezetig nyúlnak a szálak.

 

 

Legfrissebb híreink