Megbosszulta magát a Vidi elleni szájkarate

Szünet előtti szárnyalás.

Forrás:

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó: 
Vidi FC-Ludogorets (bolgár) 1-0 (1-0)
Felcsút, 2878 néző, v.: Schüttengruber (osztrák)
gólszerző: Hadzic (45.)
piros lap: Vura (40.)
sárga lap: Fiola (36.), Hadzic (45+2.), Huszti (85.), Nikolov (94.), illetve Marcelinho (26.), Vura (29., 40.), Djakov (71.), Góralski (85.), Moti (87.)
Vidi FC: Kovácsik - Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira - Nego, Varga J., Hadzic (Nikolov, 88.), Huszti - Kovács I. (Pátkai, 90.), M. Scepovic (S. Scepovic, 75.)
Ludogorets: Renán - Cicinho, Moti, Terziev, Natanael - Djakov, Campanharo (Góralski, a szünetben) - Wanderson (Joao Paulo, 74.), Marcelinho, Vura - Swierczok (Keserü, 67.)
 
Csak meglett a továbbjutás!
 
Nem a Vidi volt előzetesen a párharc esélyese, és ennek a bolgárok „hangot is adtak”. Az odavágó előtti fehérvári sajtótájékoztatót meg sem tartották, mondván már nagyon késő van, de azt mondták cserébe, hogy a helyi média és az országos is kiemelten foglalkozik a mérkőzéssel.
 
De azt, hogy, ha a fehérváriak legfrissebb álláspontjai nem szerepelnek benne? A hazai nyilatkozatok meg nagyon magabiztosak voltak.
 
A Vidi meg nagyon megérdemelte, hogy ikszre hozta a meccset.
 
A hozzáállása és a küzdőszelleme miatt meg azt is, hogy megnyerte a visszavágót és továbbjutott. Azt nehéz megállapítani, helyesen döntött-e a spori a bolgár sárga-piros kombónál, de az biztos, hogy utána szárnyakat kapott a Vidi és még a szünet előtt megszerezte a vezetést.
 

A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, ami már az ő továbbjutásukat eredményezte volna, de pórul jártak.
 
Egyébként az első meccsen is látszott, hogy nem jobbak, de az odavágó lefújása után is szájkaratéztak olyanokat, hogy majd a visszavágón bebizonyítják, hogy erősebbek, meg ilyenek..
 
A focit viszont még mindig a pályán játsszák, nem a média felületein!
 
A mostani párharc megnyerése azért volt rendkívül fontos, mert a székesfehérváriak így már biztosan valamelyik kupasorozat főtáblájáért léphetnek majd pályára, ugyanis ha a következő, harmadik körben alulmaradnának a svéd Malmővel szemben, akkor az Európa Liga utolsó, negyedik körébe kerülnének át.

Legfrissebb híreink