Mbappét elengedi a Monaco

Monaco - A tini csatárzseni kezében van a döntés

Forrás:

Kylian Mbappé saját maga dönthet a jövőjéről - árulta el Dmitrij Ribolovljev, a Monaco tulajdonosaa L’Equipe-nek – számol be róla az m4sport.hu.

 

A 18 éves csatár Európa egyik legkeresettebb futballistája, köszönhetően annak, hogy az idényben 26 góllal segítette csapatát, amely a francia élvonalban aranyérmes lett, a Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőbe jutott. A kérők között ott van két óriásklub, a Manchester United és a Real Madrid, és az már biztosnak tűnik, hogy több mint 100 millió eurót kell majd fizetni a támadóért. Tiemoué Bakayoko szintén távozhat, őt a Manchester United, a Chelsea és a Paris St. Germain látná szívesen.

 

"Nem dönthetünk arról, hol játszanak. Nem akadályozhatjuk őket - nyilatkozta a klubtulajdonos a L'Equipe-nek - Nincsenek anyagi gondjaink, és nem kényszerítenek bennünket arra, hogy eladjuk őket. Amikor egy napon egy játékos vagy egy edző úgy dönt, távozni szeretne, elképzelhetetlen, hogy akarata ellenére itt tartsuk. Nem vagyunk Real Madrid, Barcelona vagy Manchester United, tőlünk tovább akarnak lépni a játékosok magasabban jegyzett csapatokhoz."

 

 

 

Ribolovljev azt mondta, követniük kell a piac trendjeit, ha egy játékosukat megkeresik, tárgyalniuk kell az érdeklődő klubbal. A közelmúltból példaként említette a Manchester Unitedhez távozó Anthony Martialt. "Általában nem mi kezdeményezzük a klubváltást. Martial menni akart, mi pedig ezt megértettük. Mindig a játékos dönt, nem a klub" - jelentette ki.

Legfrissebb híreink