Magyar focihírek
minden mennyiségben
NB2 logó
NB3 logó
ria riamagyar válogatottBelgiumvideós tartalom

Magyarország-Belgium: élő közvetítés

Simon Zoltán - 2016. június 26. vasárnap 20:35
Touluse – Így hangolódott Magyarország! 0-3. FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Már az is gyönyörű csoda, hogy a magyar válogatott továbbjutott az Európa-bajnokságon a csoportjából. Ahogyan meg játszott, az pláne. Az álom és az utazás ma folytatódik, az Eb (titkos) esélye, Belgium ellen. A találkozónak nem mi vagyunk a favoritjai, viszont az előzetes esélylatolgatásokra eddig is fütyültünk.

 

A válogatottról szóló összes hír a linkre kattintva érhető el.

 

Magyarország-Belgium: a mérkőzés online közvetítése a linkre kattintva érhető el!

 

 

 

23.47: Osztályozókönyv – Így játszottak a magyar válogatott tagjai Belgium ellen. Nem a 4-0-ból, hanem a tét és az ellenfél erejéből indultunk ki. Részletek a linkre kattintva olvashatóak.

 

 

23.12: Reakciók a Magyarország-Belgium mérkőzésről. Részletek a linkre kattintva olvashatók.

 

 

 

 

22.49: Vége, 4-0-ra nyert Belgium! Fel a fejjel, fiúk! Büszkék vagyunk rátok és köszönünk mindent! Részletes elemzés a linkre kattintva olvasható.

 

 

22.36: Hazard előbb ad egy gólpasszt, majd szétlövi a bal felső sarkot. Sajnos el kell ismerni, mindkét villanása klasszisteljesítmény volt.

 

 

22.26: Király Gábor teljesítménye előtt tiszteleg az UEFA. Megjegyezzük, szünet után már a belga kollégájának kell villognia.

 

 

 

 

22.12: A második félidőben eddig két gólt is rúghattunk volna. Nem jobbak a belgák! A magyar tábor az MLSZ felvételén!

 

 

 

 

 

 

22.10: Felvidék

 

 

 

 

 

22.07: Csíkszereda!

 

 

 

 

21.45: Szünet! A belgák esélyeshez méltóan kezdtek, megszerezték a vezetést, nagyon gyors támadásokat vezetnek. Király bravúrosan véd, De Lovrencsics és Dzsudzsák átlövése is bőven beakadhattak volna. A szünetben tehát Magyarország-Belgium 0-1

 

 

 

 

21.35: Király nagyon fájlalja a kezét. Az történt, hogy De Bruyne lőtt volna 17 méterről a kapuba, de Király hatalmas bravúrral a lécre tolta a labdát, onnan az a mezőnybe pattant, majd felszabadítottak a védők. A kapus viszont jelezte, hogy megsérült, reméljük, nem nagy a baj. Picit később látványosan vetődött ki egy beadásra, így reméljük, jól van, végig a kapuban tud maradni.

 

 

 

21.25: Az első képgaléria a mérkőzésről.

 

 

 

 

21.10: Alderweireld fejesével vezetnek a belgák. 6 méterről bólintott a léc alá. 0-1!

 

 

 

 

21.07: Megbolydult az ország!

 

Országszerte tízezrek szurkolnak a franciaországi Európa-bajnokságon (Eb) vasárnap este Belgium ellen játszó magyar labdarúgó-válogatottnak. A meccset több helyen óriáskivetítőkön nézhetik: a szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat.  A főváros több pontján sok ezren szurkolnak együtt - jelentették az MTI tudósítói a helyszínekről. Az este 9 órakor kezdődő magyar-belga mérkőzés kezdete előtt teljesen megtelt a Nyugati téren a Nyugati pályaudvar mellett kialakított "szurkolói zóna". Az emberek nemzeti színűre festett arccal, magyar zászlókat lobogtatva várják a mérkőzés kezdetét. A focidrukkerek már fél 9-kor skandálták a "Ria, ria, Hungária!" rigmust. A szurkolók láthatóan bizakodóan tekintenek a mérkőzés elé - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

 

 

 

 

A Nagykörúton ugyancsak nemzeti színűre festett arccal és zászlókat lobogtatva haladnak az emberek, sokszor a közlekedési szabályokat is figyelmen kívül hagyva. A körút menti kocsmák, büfék, szórakozóhelyek szintén kivetítőkkel, nagyképernyős televíziókkal csalogatják a szurkolókat. Ennek megfelelően tele vannak a körút mentén a szórakozóhelyek. Az V. kerületi Erzsébet teret teljesen megtöltötték a magyar labdarúgó-válogatott Belgium elleni Eb nyolcaddöntős mérkőzésére várakozók vasárnap este, az érdeklődők óriáskivetítőkön követhetik a meccset. Rengeteg szurkoló érkezett nemzetiszínű zászlókkal vagy magyar mezben, sokan az arcukat és a karjukat is piros-fehér-zöldre festették.

 

Az M1 aktuális csatorna tudósítói az ország több pontjáról bejelentkeztek: Győrben a Rába partján, Debrecenben az "Eb parkban" is ezrek szurkolnak együtt magyar zászlókkal, piros-fehér-zöld színű ruhákban. Budapesten, a Szabadság téren már a hat órakor kezdődött német-szlovák meccs közben is többször felhangzott a "Hajrá magyarok!".

 

 

 

21.00: Elkezdődött a mérkőzés, a mieink ismét óriási hangulatot teremtenek! A belgák végig tapsolták a magyar himnuszt. Ők mintegy 7 ezren, míg a magyarok 10 ezren vannak a stadionban!

 

 

20.47: Íme, a belgák taktikai hadrendje.

 

 

 

 

 

20.40: Az nb1.hu most is a magyar válogatott szurkolótáborában!

 

 

 

 

20.39: Az nb1.hu ismét a magyar válogatott szurkolótáborában!

 

 

 

 

 

20.36: Reméljük, most sem lesz vége! Mindörökké Magyarország!

 

 

 

 

 

 

20.33: Kleinheisler László megsérült (a combja húzódott meg, ezt a találkozót kell kihagynia) a bemelegítésnél, helyette Pintér Ádám kezd majd.

 

 

20.28: Az UEFA a vezérek eddigi teljesítményét hasonlította össze.

 

 

 

 

20.06: A kezdőcsapat fényképen!

 

 

 

 

 

19. 50: A hivatalos kezdőcsapat: Király-Lang, Juhász, Guzmics, Kádár-Gera-Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Dzsudzsák-Szalai

 

 

 

 

 

 

 

19.46: Így vonultak a magyar szurkolók a belgák elleni meccsükre. Ismét zseniálisan teljesítettek a fanatikusok. Videó a linkre kattintva érhető el.

 

 

19.30: Az nb1.hu munkatársa már a magyar táborban volt a kezdés előtt másfél órával.

 

 

 

 

 

18.51: Trezeguet jobb futballista volt, mint tippelő. A német-szlovák szünetében már kijelenthetjük, eddig kettőből semmi. Gratulálunk! Reméljük, meglesz a háromból semmi is!

 

 

 

 

 

18.48: Hajdú Online

 

 

 

 

18.44: Balaton

 

 

 

 

 

18.41: Észak-Magyarország

 

 

 

 

 

18.38: Kisalföld

 

 

 

 

 

18.36: Szeged

 

 

 

 

18.32: A magyar válogatott szurkolótáborán most sem fog múlni semmi!

 

 

 

 

18:27: Dárdai Pál megjósolta a belgák elleni meccs végeredményét Idegőrlő végkifejletet tippel a volt szövetségi kapitány. További részletek a linkre kattintva olvashatóak.

 

 

 

 

18.13: Így kezdhetünk a belgák ellen. Várhatóan Szalai Ádámmal áll fel a magyar válogatott a Belgium ellen. További részletek a linkre kattintva olvashatóak!

 

 

 

 

 

17.13: Egyre több helyen zavarják meg zivatarok az esti rendezvényeket. De mint jeleztük, a reggeli várakozásokkal ellentétben, a meccs kezdetére csökkeni fog a viharok kialakulásának az esélye.

 

 

 

 

 

16.42: Szervezett szurkolást szerveznek Budapest szívébe!

 

 

 

 

16.29: Nikolics az utolsó mozgásról jelentkezett be, szurkolást kért a válogatottnak.

 

 

 

 

16.21: Nagyon keményen ellenőriznek a franciák, négy magyar autó már fennakadt. Tiltott pirotechnikai eszközöket találtak a szurkoknál – jelezte az MLSZ Twitter-oldala

 

 

 

 

16.07: Nem lehet kibírni a kezdésig. Stuffoljuk magunkat tovább! Hajrá, Magyarország!

 

 

 

 

 

 

16.00: Az egyik Lazióhoz köthető oldal brutális Dzsudzsák-vételárat ír. A Bursaspor jóval többet szeretne, mint 4 millió euró. További részletek a linkre kattintva olvashatóak.

 

 

 

 

15.10: A buszon drukkolnak Halmosi Péterék a magyar válogatottnak.

 

 

 

14.34: A Magyar Honvédség honlapjára került fel az alábbi kép, amelyen az Afganisztánban harcoló magyar katonák is szorítanak Bernd Storck csapatának.

 

 

14:25: Lista van azokról a szurkolókról, akiket nem látnak szívesen? Román források szerint már egy verekedés is volt. További részletek a magyar válogatott szurkolóit is érintő legfrissebb fejleményekről a linkre kattintva olvashatóak. Az alkoholt elzárták a városban.

 

 

 

 

14.18: Disztl László, Petry Zsolt, Tóth Balázs és Brockhauser István mondta el a véleményét.

 

13.38: Kedvezőbben alakulnak az időjárási feltételek, a reggel vártakhoz képest meg pláne.

 

Főként az északkeleti országrészben fordulhat elő zápor-zivatar a ma esti magyar-belga meccs idején. A Dunántúlra hajnalban már megérkezett, majd megtorpant az a hidegfront, ami a délutáni óráktól várhatóan több helyen is ismét záporok-zivatarok kialakulását segíti majd -írta az Időkép.

 

A 21 órakor kezdődő Magyarország-Belgium meccs idejére ezek a zivatarok várhatóan az Észak-Alföldi régió felé vonulnak, így elsősorban ott zavarhatja az időjárás a meccsnézést.

 

Előrejelző szoftveürnk északkeletre vár már csak zivatarokat estére Az Eb idejére szóló, meccsekre és városra bontott előrejelzéseinket az Eb-aloldalukon lehet követni.

 

 

 

13.10: A belga Het Nieuwsblad sportnapilap az alábbi összeállításban álmodta meg a magyar válogatottat.

 

 

 

12.35: FIGYELEM!

A szervezők tájékoztatása szerint megváltozott a korábban meghirdetett szurkolói vonulás gyülekezési pontja Toulouse-ban, a Magyarország–Belgium labdarúgó Európa-bajnoki nyolcaddöntő előtt. A szurkolói csoportok, a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők között történt egyeztetést követően az új helyszín:

 

Toulouse, Place Saint-Pierre (GPS koordináták: 43.603481, 1.435238)

 

A gyülekezés változatlanul 16 órától kezdődik, míg a szurkolói vonulás 18 órakor indul a gyülekezési pontról, ahonnan megközelítőleg 3.5 km a stadion.

 

 

 

12.10: Tizenkilenc évvel ezelőtt Wilmots nyerte a csatát a rövidgatyás Királlyal szemben, Dárdai a padról nézte végig a belga kapitány gólját. VIDEÓ!

 

 

10.50: El ne felejtsük: ezen a mérkőzésen is a magyar szurkolók lesznek többségben a lelátókon. További részletek a linkre kattintva érhetőek el.

 

 

 

 

10.43: – Muszáj továbbjutnunk, kötelező. A magyar válogatott egyszerűen nem üthet el minket. Ezt a meccset a rendes játékidőben el kell dönteni. A belga csapat eddig nem azt a teljesítményt nyújtotta, amit vártunk, az írek elleni második félidő volt a legjobb. Ha azt hozzuk, amit akkor, továbbjutunk – mondta a 63-szoros belga válogatott Marc Degryse.

 

 

 

10.35: Marc Wilmots, a belgák szövetségi kapitánya a mieink elleni meccs előtt Kevin de Bruyne és Eden Hazard eddigi szerepléséről ejtett néhány szót. A 47 éves belga szakember az is elmondta, hogy valószínűleg nem lesz bevethető Mousa Dembélé, aki az írek ellen szedett össze egy bokasérülést.

 

 

– Kevin csak egy játékos volt, ám mióta családos ember lett, nagyon megváltozott. Ő lehet a sikerünk egyik kulcsa. Olaszország ellen nem volt jó, az írek ellen már voltak felvillanásai, kezdett belelendülni a játékba, az utolsó passzokkal akadtak gondok. Szépen lassan megtalálta önmagát. Hazard-ral ugyanez a helyzet.

 

10:16: Időjárás-figyelmeztetés a szabadtéri szurkolásokat tervezőknek Milyen időben lehet majd a szabad ég alatt tombolni Magyarországon? A viharok a kertek alatt… További részletek a linkre kattintva érhetőek el.

 

 

 

 

 

 

10.11: Képgaléria a magyar válogatott meccs előtti, utolsó edzéséről.

 

 

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
2019. 04. 22. 21:22

Túlélők viadala: hat csapat küzd a kiesés ellen - elemzés

Őrületes izgalmak lesznek az NB I véghajrájában.
2019. 04. 22. 19:49

Fradi-Vidi után: a leglátogatottabb NB I-es meccsek listája

Meglesz-e az új listavezető két hét múlva?
2019. 04. 22. 19:18

Fellélegezhet a Honvéd? Lipcseiék hatot kaptak - videó

Nem túl jó előjel a visszavágó előtt.
2019. 04. 22. 18:30

Ünnepel a fradisták ikonja - videó

40 éves lett a focistából lett edző.
2019. 04. 22. 14:11

Rajczi döntött, Waltner és Csizmadia egy húron pendült - videó

Nem volt ám könnyű dolga a harmadiknak.
2019. 04. 22. 13:24

Súlyos nehézségekről beszélt a Gyirmót edzője a Vasas elleni vereség után

Még mindig másodikok, de…
2019. 04. 22. 14:40

Fordulatos meccsen lett megállítva a listavezető

Parádés sorozat ért véget.
2019. 04. 22. 13:55

2 kiállítás, 4 gól – az első a második ellen csatázott

Jogtalannak gondolt 11-esről is szó esett.
2019. 04. 22. 17:48

Magyar Kupa: a Vidi válogatott kapusa ezért tart a Loki elleni meccstől

Készül a büntetőkre is a hálóőr.
2019. 04. 22. 16:22

Menetelések a bronzéremért - elemzés

A Loki, az Újpest és a Honvéd útja.
2019. 04. 22. 11:08

Így lépett „csak egyet” a ZTE az NB I felé – videó

Pedig nem is nyertek.
2019. 04. 22. 09:16

Feljut a Vasas?

Szanyó Károly a szurkolókról is említést tett.
2019. 04. 22. 11:16

Ötöt kaptak Pisonték - gólok története

Reagált is a szakvezető.
2019. 04. 22. 09:51

Menetelés a megye és az NB II felé – gólok története

Megyei rangadó volt Hódmezővásárhelyen.
2019. 04. 22. 14:19

Terrorizmus áldozatainak ajánlotta fel egyhavi fizetését a tehetséges magyar kapus

Nemes gesztus, minden elismerésünk!
2019. 04. 22. 13:12

Fradi-Vidi: 5 kiemelt sorozatban is változás történt

A számok bűvkörében.
2019. 04. 22. 10:54

Dárdai a legnagyobb elismerést kapta a szurkolóktól

Bajt okoztak Thomas Dolléknak.
2019. 04. 22. 09:29

Sorskérdések közelében: a forduló összes gólja egy helyen - videó

Összefoglalók a szombati meccsekről.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Ferencvárosi TC67
2MOL Vidi FC56
3DVSC47
4Újpest FC47
5Budapest Honvéd41
6Mezőkövesd Zsóry FC35
7MTK Budapest34
8Puskás Akadémia FC34
9Kisvárda Master Good32
10Paksi FC32
11DVTK31
12Szombathelyi Haladás25
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!