Ludogorec: profi ökölvívóknak mutatták magukat

A kapusuk elmondta, mit vett észre a Fradiról.

Forrás:

Nem tűntek idegesnek vagy ijedtnek a Ludogorec képviselői a klub tegnapi sajtótájékoztatóján, amit a Fradi elleni, mai BL-selejtező miatt tartottak a Groupama Arénában. Persze a magabiztos megjelenés a találkozók előtti, hivatalos megjelenések alkalmával ugyanúgy a lélektani hadviselés része lett a fociban is, mint amikor az ökölvívók – főleg a vérprofik – rátesznek az összecsapások előtti mérlegelésnél.
 
Plamen Ilijev is nyugodt volt, amikor megjegyezte, hogy videón kielemezték a magyar bajnok játékát, ez alapján feltűnt neki, hogy a ferencvárosi játékosok szeretnek távolról kapura lőni, s jól használják ki a rögzített helyzeteket, de emiatt nem tart az ellenféltől, mert más mérkőzésen is előfordulnak ilyen helyzetek.
    
"Ismerjük a Ferencváros játékát, nehéz párharcot várok, de remélem, jó eredménnyel várhatjuk majd a visszavágót" - jelentette ki a kapus.
 

Összehasonlította a Fradit és a Vidit a Ludogorec edzője - NB1.hu

Ez az oka, amiért látványos mérkőzésre számít. 

Mint élő videóközvetítésünkben jeleztük, az edzésük első 15 percében, amikor a sajtó is bent lehetett, szintén nyugodtnak, de jókedvűnek is tűntek.
 
Reméljük, ma este, a meccs után már szomorúan nyilatkoznak majd! 
 
Egyébként az nb1.hu az összes magyar csapat ellenfelének ezt kívánja mindig, természetesen a sportszerűség keretein belül.

Legfrissebb híreink