Lőw Zsolt elmondta az igazságot Neymarról

Érdekes szavak.

Forrás: Twitter/PSG

Lőw Zsolt, a francia bajnok Paris Saint-Germain másodedzője az M4 Sportnak beszélt a sztárcsapat nyári átigazolási politikájáról és szót ejtett az egész világot hónapokon keresztül lázban tartó Neymar-ügyről is.

„Ez a nyár arról szólt, hogy próbáljunk meg minél gazdaságosabban, minél kisebb büdzséből olyan játékosokat hozni a PSG-hez, akik erősítést jelenthetnek nekünk.

 

A legfontosabb célunk az volt a nyári átigazolási időszakban, hogy megtaláljuk azt az egyensúlyt a csapaton belül, amely lehetőséget ad nekünk arra, hogy a Bajnokok Ligájában kiegyensúlyozottan és eredményesen tudjunk szerepelni” – mondta a magyar szakember, aki úgy érzi, az érkező védőkkel és védekező középpályásokkal sokkal egészségesebb elegye lett a párizsi csapatnak.

Lőw Neymarról is beszélt.

„Mi Neymarral abszolút elégedettek voltunk, a világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki szenzációs képességekkel rendelkezik. Nem mi voltunk azok, legalábbis a szakmai stáb, aki azt mondta, hogy keressen magának új csapatot. Nem mi nyitottuk ki az ajtót, ő volt az, aki szeretett volna ebben az átigazolási időszakban távozni és nem csak szakmai, hanem személyes és privát okok miatt is.

 

Mi annak örülünk, hogy ez lezáródott, tisztán láthatunk és tervezhetünk vele” – mesélt a helyzetről, majd hozzátette, nagyon örülnének, ha a következő hetek már a nyugodt és csendes munkáról szólnának.

Legfrissebb híreink