Lovrencsics magára vállalta, Rebrov köszönete

Önkritikusan értékelt a magyar válogatott játékos.

Forrás:

A Ferencváros az Espanyol elleni döntetlen után a Ludogorecet fogadta az Európa-ligában. A bolgár csapat a BL-selejtezővel ellentétben ezúttal győzedelmeskedni tudott, a vendégek 3-0-ra diadalmaskodtak. A Ludogorec két fordulót követően hat ponttal áll a csoportban, míg a zöld-fehéreknek jelenleg egy egységük van.

Fradi-Ludogorec: Istennyila után jött a föld-levegő rakéta is - NB1.hu

 

Lovrencsics Gergő a Sport TV-nek elmondta, hogy a vereségekből lehet tanulni. A magyar válogatott játékos hozzátette, két gólban is benne volt. 

"Hibáztam az első és a harmadik gólban, ezt magamra vállalom. Nehéz, ha az első percben gólt kap egy csapat. Sokkal agresszívabb volt az ellenfél. Elnézést kérünk a szurkolóktól. Ebből is okulnunk kell, ettől leszünk erősebbek. Meg kell tanulnunk, hogy mi kell ehhez a szinthez" - nyilatkozta Lovrencsics.

 

Szerhij Rebrov szerint a Fradi riválisa megbüntette a zöld-fehérek kihagyásait. A tréner szerint egy korai gól mindig nagyon befolyásolja az adott találkozót. 

"Egy gyors gól mindig képes megváltoztatni a meccset. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat. Köszönjük a drukkereknek a támogatást. A Ludogorec 10 játékossal is jól tartották a labdát"  - fogalmazott Rebrov, aki hozzátette, az FTC sokkal magasabb szinten áll jelenleg, mint 15 évvel ezelőtt. 

Fradi-Ludogorec: élő közvetítés - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink