Lord Bendtner visszatért Angliába, Ibrához hasonlították

Nottingham – A dán csatár a kétszeres BEK-győzteshez igazolt.

Forrás:

Az Arsenal egykori támadója, a dán Nicklas Bendtner visszatért a szigetországba, a másodosztály hetedik helyén álló kétszeres BEK-győztes Nottingham Forest játékosa lett.

 

A 28 éves támadó úgy érzi jó helyre került: „A Nottingham Forest nagy múltú klub, örülök, hogy itt lehet. Beszéltem a vezetőedzővel, aki játszatja a focit, én nagyon tetszenek az elképzelései. A klub most építi újjá magát, örülök, hogy ennek én is a részese lehetek. Ha elérjük a célunkat, csodálatos szezonunk lesz – mondta Nicklas Bendtner, aki szeptember 20-án az korábbi klubja, az Arsenal ellen is bizonyíthat majd az Angol Ligakupában.

 

A Crystal Palace korábbi menedzsere, Ian Holloway a minap Zlatan Ibrahimovichoz hasonlította a dán botrányhőst, nem véletlenül akarta négy évvel ezelőtt szerződtetni.

 

"Képességei szempontjából Ibrahimovic típusú játékos, annyi különbséggel, hogy Ibrahimovic fitt állapotban tartja magát és képes gólokat szerezni. Olyan játékos, akinek éreznie kell, hogy bíznak benne. Szerintem soha nem érezte, hogy igazán értékelik a képességeit. Az a benyomásom, hogy nagy szüksége van a támogatásra" – mondta Ian Holloway.

 

A 28 éves játékos szabadon igazolható volt, miután korábbi klubja a Wolfsburg szerződést bontott vele még áprilisban. Nicklas Bendtner Németországban 47 mérkőzésen 9 gólt szerzett. 

Legfrissebb híreink