Leipzig-City: Guardiolát a vacsora érdekli

Gulácsi megosztotta a siker receptjét.

Forrás: rbleipzig.com

18.45-től a három magyart is foglalkoztató RB Leipzignek a Bajnokok Ligájában van jelenése, ahol a Manchester Cityt látja majd vendégül. A BL-ben való továbbjutásra már nincs esélye Gulácsiéknak, azonban ha legalább ugyanannyi pontot szereznek a City ellen, mint a Club Brugge a PSG ellen, akkor tavasszal az Európa-ligában folytathatják.

Az esti meccs előtt így nyilatkoztak a főszereplők:

Achim Beierlorzer (RB Leipzig, megbízott vezetőedző): ,,Alaposan kielemeztük a Manchester Cityt, tudjuk, hogy milyen minőséget képviselnek, és hogyan vehetjük fel velük a versenyt. Jelenleg az a legfontosabb, hogy kompaktak maradjunk és elkerüljük azt, hogy a City lendületbe jöjjön, mint ahogy a legutóbbi meccsünkön. Kevés területet kell nekik hagyjunk és gyorsan fel kell érnünk a támadásokhoz."

Gulácsi Péter (RB Leipzig): ,,Az első meccs ellenük igazán vad volt. Nem játszottunk rosszul, de fontos pillanatokban kaptuk a gólokat. A City rendkívül jó minőséget képvisel, és kihasználnak minden kis területet, amit hagyunk nekik. Holnap egységesebbnek kell lennünk és a legjobbunkat kell nyújtanunk a védekezésben. Elől remek játékosaink vannak, amit az előző meccsünkön meg is mutattunk. Ha végre tudjuk hajtani a megbeszélteket, akkor bejuthatunk az Európa-ligába."

Pep Guardiola (Manchester City): ,,Holnap azon leszünk, hogy csiszoljuk kicsit a stílusunkat. Nincs szükségünk pontokra, így ez tökéletes alkalom lesz erre. Elutazunk Németországba, vacsorázunk egy jót és megünnepeljük, hogy továbbjutottunk."

Legfrissebb híreink