Lehetett ám bőven izgulni a Vidiért, de végül csak továbbjutott

Balti – A következő körben úgy kell játszani, mint Feczesin becserélése után Felcsúton.

Forrás: Videoton

Mint kiderült, az oda-visszavágós párharcban, a mai futballban, már az első mérkőzésen szerzett háromgólos előny sem feltétlenül biztosíték arra, hogy minden simán és rendben történjen a visszavágón, legalábbis az előnyben lévő csapat számára.

 

A Zaria Balti az első meccsen sem játszott ám alárendelt szerepet, és 29 perc után már kétgólos előnyben volt a visszavágón. Ennek viszont ára volt, mert a fordulás után, ahogy teltek a percek, egyre kevésbé tűntek már frissnek és átütőerővel rendelkezőnek a hazaiak. Igaz, Boghiu révén a 84. percben majdnem ledolgozták a hátrányukat, de ehhez inkább az kellett, hogy Nego nagyon rossz helyre fejelt ki egy beadást, amely után senkitől sem zavartatva lőtt a kapu fölé a támadó.

 

Kétgólos hátrányban, főleg Bódi hatalmas munkájának és a rengeteg kapu elé lőtt labdájának köszönhetően a fehérváriak is veszélyeztettek már, de több gól már nem esett a találkozón.

 

A visszavágónak voltak olyan pillanatai, ezt kár lenne tagadni, amikor bőven lehetett félteni a Videotont, de összességében nyugodtan kijelenthető, hogy az a csapat jutott tovább, amelyiknek képzettebb és jobb játékosai vannak.

 

A következő körben viszont, a szerb Csukaricski ellen 180 percen át úgy kell futballoznia a Videotonnak, mint tette azt a felcsúti odavágón, Feczesin Róbert becserélése után.

 

 

Zaria Balti – Videoton 2-0 Részletes tudósítás a linkre kattintva olvasható

Legfrissebb híreink