Laczkó Zsolt már előretekint a BL-búcsú után

Budapest – Laczkó Zsolt tanulságokról beszélt.

Forrás:

Alig 15 perc után kétgólos hátrányban volt a Hapoel Beer-Sheva ellen szerda este, vendéglátóként 3-2-re elveszített mérkőzésen a Budapest Honvéd, amely kettős vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Laczkó Zsolt ennek ellenére érdeklődésünkre pozitívumokat is kiemelt.

 

Idejekorán eldőlt a továbbjutás kérdése, feltételezem, nem erre számítottak előzetesen.

Nyilván nem arra készültünk, hogy korán gólokat kapunk, de ez sajnos benne van a fociban. Stabil védekezésből próbáltunk kiindulni, ám hibákat követtünk el, az ellenfélnek pedig olyan minőségű játékosai vannak, aki az ilyet egyből ki is használják. Nem ez volt a tervünk, de nem adtuk fel, hajtottunk tovább, s sikerült is gólokat szereznünk, ez pozitívum. Egy komoly rivális ellen játszottunk, a Hapoelnek lehet esélye bejutni a csoportkörbe. Büszke vagyok a csapatra.  

 

Két mérkőzés jutott a Honvédnak a nemzetközi kupaselejtezőkben: milyen tanulságokat lehet levonni egy párharc alapján?

Nagyon sok pozitívumot. Maga a körítés, a mérkőzés előtti felkészülés, a médiaérdeklődés is más ilyenkor, mint az élvonalbeli mérkőzéseken. Ütközésekben, védekezésben, gyorsaságban, taktikailag és mentálisan is lehet tanulni a Hapoeltől, más szintet képviselnek. A két mérkőzés során mindenki láthatta, hogyan futballozik egy komoly csapat.

 

A magyar bajnokságban folytathatják, Ikenne-King sérült, ráadásul a szintén győzelemmel kezdő DVTK-t fogadják.

King kiválása érzékeny veszteség a csapat számára, hiszen egy remek futballistáról és nagyon jó emberről van szó, sajnáljuk, hogy megsérült, s reméljük, felépül. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Diósgyőr ellen, hiszen a DVTK rengeteget fejlődött Bódog Tamás vezetésével már a tavaszi idényben is, most pedig jól kezdték a bajnokságot. Kemény meccsre számítok szombaton.

 

Szombaton már számíthatnak a drukkerekre is, akik ezúttal csak a stadion mellett szurkolhattak…

Szerdán is hallatszódtak, nagyon jó érzés volt hallani őket, amikor megvoltak a helyzeteink. Sokat számítottak volna ők, mert a bajnokság végén is óriási hangulatot teremtettek, s jó volt érezni, hogy ennyien támogattak minket. Hiányoztak a Hapoel ellen, de remélem, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzésünkre minél többen kijönnek.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink