Külföldi klubok érdeklődnek Tamás Márk iránt

Lejár a szerződése.

Forrás: slaskwroclaw.pl

Tamás Márk, a lengyel Slask Wroclaw együttesétől távozó 28 éves magyar válogatott hátvéd jövőjével a helyi wroclawskiefakty.pl foglalkozott. Cikkéből idézett a zte.hu/transfer oldala, ahol arról számoltak be, hogy a Slask korábbi védőjének új kluboktól vannak ajánlatai.

Tamás Márk, aki az elmúlt szezonban még a Śląsk Wrocław színeiben szerepelt, és maradhat az Ekstraklasában. A wroclawskiefakty.pl információi szerint a korábbi Slask-védő felkeltette az Ekstraklasa egyik élcsapatának érdeklődését. Külföldi klubok is érdeklődnek a válogatott védő szolgálatai iránt, a lengyel lap úgy tudja, hogy német, olasz és ciprusi együttesektől van szó.
A középső védő, aki 2021 szeptemberében játszotta első mérkőzését a nemzeti színekben, nem marad a Śląsk Wrocławnál, és július 1-jétől szabadon igazolható játékos lesz. Ez azt jelenti, hogy a Slask egy zlotyt sem fog keresni a magyar védőn.


A 28 éves, 192 centiméter magas belső védő 46 mérkőzésen lépett pályára az Ekstraklasában, egy gólt szerzett ezeken a találkozókon - első szezonjában a Jagiellonia kapujába talált be. A nemzetközi porondon egy gólt szerzett a Slask színeiben- azt, amellyel a Slask a Konferencia Liga első selejtezőkörében győzelmet aratott Pärnuban.

Sokan a Slask legjobb védőjeként tartották számon, és úgy értékelik, hogy távozásával gyengülhet a sziléziai klub védelme. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a magyar játékos előző szezonját sérülések tarkították.
 

Legfrissebb híreink