Koronavírus: sokatmondó információk Szlovákiában

Megszületett a döntés?

Forrás: Facebook/Fortuna Liga

KORONAVÍRUS: KITEKINTÉS A NAGYVILÁGBA!


SZLOVÁKIA

Egy szlovák sportnapilap a Ligás Klubok Uniójának (ÚLK) ügyvezető igazgatójával készített interjút - jelezte társoldalunk, a felvideksport.hu.

Nem mindenki folytatná a Fortuna Ligát a klubok közül

 

Michal Mertinyák a šport.sk-nak elmondta, hogy április 23-án lesz az európai bajnokságok vezetőinek következő videókonferenciája, amelyen szóba kerülnek a lehetséges újrakezdések részletei. E mellett az időpontok csúszászáról, az idény végén lejáró szerződések meghosszabbításáról és az átigazolási időszakról is szó esik majd. Természetesen a többség még mindig szeretné befejezni a megkezdett idényeket, de erősen kérdéses, hogy ez miként valósulhat meg. 

"Bevallom, a mi klubjaink álláspontjai a bajnoksággal kapcsolatban eltérnek. Folyamatosan zajlanak az egyeztetések. Mi informáljuk a klubok képviselőit a fejleményekről és a lehetséges forgatókönyvekről, amelyek az európai környezetből érkeznek hozzánk. Közösen keressük a megoldást, hogy hogyan érjen véget a szezon. Fontos számunkra, hogy az európai szervezetekkel is összhangban legyünk" – beszélt röviden a Fortuna Ligás helyzetről az ügyvezető igazgató.

Legfrissebb híreink