Komoly feladatot kapott az M4 Sport népszerű riportere

Berkesi Judit gyermeki módon reagált a megkeresésre.

Forrás:

Budapesten rendezik idén a női Bajnokok Ligája döntőjét, a május 18-i finálé helyszíne a Groupama Aréna lesz. Berkesi Judit, az M4 Sport népszerű riportere komoly feladatot kapott: ő lesz a találkozó magyarországi nagykövete.
 
Berkesi korábban aktívan futballozott, játszott az élvonalban is, a Magyar Kupában ezüstérmet is szerzett. Berkesi nagyon örült a megkeresésnek. Hozzátette, nem igazán számított erre a felkérésre, mivel remek szakemberek dolgoznak hazánkban. 
 
"Nagyon megható volt, hogy felkértek az év legfontosabb női mérkőzésének népszerűsítésére. Szinte gyermeki módon reagáltam a megkeresésére, mert legkevésbé sem számítottam rá, hogy egy ilyen fontos szerepben egyáltalán szóba jöhet a nevem, hiszen sok remek szakember dolgozik a női futballban, akik kiérdemelnék ezt a lehetőséget. Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy nagyköveti minőségben népszerűsíthetem a női focit, és annak is az idei legfontosabb eseményét. Mérföldkő a női labdarúgásban, hogy első alkalommal rendeznek önállóan, a férfi sorozattól elkülönülve BL-döntőt, ezzel önmagában is nagyobb figyelem irányul a női szakágra, s bízom benne, hogy ebből a magyar női futball is profitálni tud" - fogalmazott Berkesi Judit az mlsz.hu-nak, aki bízik benne, hogy magyar résztvevője is lesz majd a döntőnek.

Legfrissebb híreink