Klopp istenítette Zidane-t, de...

Kijev - A legfontosabb a vagányság.

A Liverpool edzője elismeri Zidane munkáját és a Real Madrid eredményeit, de úgy véli, egy döntőben ezek nem sokat számítanak.

Jürgen Klopp elmondta, minden játékosuk itt van, leszámítva a sérülteket. „Egy BL-döntő hatalmas dolog, a legfontosabb, hogy vagány legyél. Öt éve izgatottabb voltam, akkor azt hittem ez csak egyszer lehet az életben. Akkor vesztettem egy jó csapat ellen, de utána tudtam, hogy akarok még döntőt játszani” – mondta a német szakember arról, mit jelent számára ismét fináléban szerepelni.
Az ellenfélt irányító Zidaneról elmondta, minden idők egyik legnagyszerűbb labdarúgója, és edzőként is bizonyított. „Én régebben vagyok a Liverpoolnál, mint ő a Realnál és a harmadik BL-döntőjére készül, ez mindent elmond róla. Soha nem voltam még kétszer sem BL-döntőben, ők egymás után harmadszor. De ez csak a meccs eleje, az a fontos, a végén ki lesz a nyugodtabb”.
 

null

null

Úgy véli, a mérkőzésen a tapasztalat nem segít majd, a taktika is fontos, nehéz lesz legyőzni a spanyol csapatot, de azért megpróbálják. „Tudjuk, mire képes a Real Madrid és erre fel kell készülnünk, megmutatni, mit tanultunk velük kapcsolatban. Csapatszellem, szellemiség. Ez segített, hogy most itt vagyunk. Azért vagyunk itt, mert mi a Liverpool vagyunk. Meglátjuk, holnap mire jutunk” – zárta mondandóját a német szakember.
 

Legfrissebb híreink