Kiütéses szlovák győzelem a magyarok csoportjában

Azerbajdzsán újabb megsemmisítő vereséget szenvedett.

Forrás: TASR

 

Eb-selejtező, E csoport, 4. játéknap:

Azerbajdzsán-Szlovákia 1-5 (1-3)

Azerbajdzsán: Agajev - Medvedev, Husejnov, Krivocjuk, Rahimov - Richard Almeida, Garajev, Ejubov (79. Machmudov) - Abdullajev (89. Renat Dadašov), Šejdajev, Ramazanov (61. Emreli)

Szlovákia: Dúbravka - Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko - Kucka, Lobotka (84. Greguš), Hamšík (86. Haraslín) - Rusnák, Boženík (71. Duda), Mak

gólszerzők: Sejdajev (29.), illetve Lobotka (8.), Kucka (27.), Hamsik (30., 57.), Hancko (85.)

 

A szlovák labdarúgó-válogatott kedden 5-1-es győzelmet aratott Azerbajdzsán vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat magyar érdekeltségű csoportjában, sikerével pedig pillanatnyilag átvette a vezetést az ötösben.

 

Már az első félidőben potyogtak a gólok, az azeriek a 30. percben már a harmadik találatukat szedhették ki a hálójukból, "cserébe" mindössze egy szépítésre futotta. Marek Hamsík vezetésével a szlovákok komolyan gondolták, hogy továbbra is életben tartják vérmes reményeiket, a második félidőben még kettőt berámoltak, a 85. minutumban Hancko adta meg a kegyelemdöfést. 

 

A szlovákok a magyar válogatott legyőzése után megszerezték második sikerüket, míg Azerbajdzsán továbbra is nullapontos.

Legfrissebb híreink