Kegyetlenül beszóltak Neymarnak

Megkapta a magáét!

Forrás:

 

Az angolok Manchester Cityt és Newcastle Unitedet is megjárt nagyszájú exlabdarúgója, a jelenleg a harmadosztályú Fleetwood Town menedzsereként dolgozó Joey Barton ismét nem kímélte a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain legnagyobb csillagát, Neymart.
 
A pályán is kemény, már-már inkább durva belépőiről (is) híres/hírhedt 36 éves korább középpályásról köztudott, hogy nem rajong Neymarért, akit korábban „macskapisinek” titulált.

Az egyszeres angol válogatott Barton most a francia L'Equipe-nek adott interjújában újra kifejtette véleményét a brazil válogatott történetének harmadik legeredményesebb góllövőjéről, Neymarról (Pelé 77, Ronaldo 62, Neymar 57, Romario 55, Zico 48), mondván nem érdemli meg, hogy Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel emlegessék egy lapon

„Neymar közel sem a világ legjobb játékosa, amiről az oroszországi világbajnokságon ismét megbizonyosodhattunk. Nincs egy szinten Ronaldóval és Messivel, de rajtuk kívül is sokan megelőzik. Egy valamiben azonban valóban fenomenális ez a brazil gyerek: ő egy igazi marketingzseni. Azt hiszem, Neymar a labdarúgás Kim Kardashianja!” – hasonlította a brazilt az amerikai valóságshow-sztárhoz a harmadosztályú Fleetwood Town menedzsere, aki egy darabig biztosan nem találkozik a pálya közelében a PSG támadójával, pedig egy nap szívesen leülne a Marseille kispadjára.

„Imádnám, ha egy napon az OM vezetőedzője lehetnék, gond nélkül el tudnám látni a feladatot. Tetőtől talpig ismerem a klubot, értem az ottani embereket és a kultúrát, valamint tudom, mit jelent a csapat a szurkolóknak, amit sok Marseille-edző nem mondhatott el magáról” – zárta gondolatait Barton.

Legfrissebb híreink