Kane mentette meg az angolokat

Volgográd - Kiütésnek indult, az angolok mégis csak a 91. percben tudták megnyerni a Tunézia elleni meccset.

Forrás:

G-CSOPORT
Tunézia-Anglia 1-1
Volgograd Aréna, Volgograd, 45 ezer néző. Játékvezető: Wilmar Roldán (kolumbiai)
 
Gólszerző: Kane (12., 91), ill. Sassi (35. – büntetőből)
Sárga lap: Walker (33.)
 
Tunézia: Hassen (Ben Mustafa, 15.) – Ben Youssef S., Meriah, Bronn, Maaloul – Badri, Sassi, Skhiri, Ben Youssef F. – Khazri (Khalifa, 85.), Sliti (Ben Amor, 74.)
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Trippier – Young, Lingard (Dier, 93.), Henderson, Dele  (Loftus-Cheek, 80.) – Kane, Sterling (Rashford, 69.)
 
 
Nagy angol rohamokkal indult a találkozó, amelyek a 11. percben góllá is értek. A kapitány, Harry Kane vette be, az ekkor még Hassen által őrzött kaput. A tunéziai hálóőr nem sokkal később könnyek között jött le, mint kiderült, már Kane kipattanójánál is sérülten próbált védeni. (0-1)
 
De nemcsak a kapusnak, hosszú ideig úgy tűnt, az angolok számára is véget ér itt a meccs. Egygólos előnye tudatában a szigetországi együttes elkényelmesedni látszott, támadott, de koránt sem százszázalékos elánnal. A 35. percben pedig megbünhödött ezért. Sassi váltotta gólra a Walker szabálytalansága miatt megítélt büntetőt. (1-1)
 
Tunézia a folytatásban hősiesen védekezett, az angolok pedig rakkoltak, de a kellő kreativitás mintha hiányzott volna az akcióikból. 
 
A 91. percben aztán érkezett újfent Harry Kane, aki a véghajrában egy pontrúgást követően alig másfél méterről fejelt a hálóba, ezzel megmentve csapatát a kínos pontvesztéstől. (1-2)

Legfrissebb híreink