Kádárékra rászámolt a Chelsea, Szoboszlai parádézott - videó

Búcsúznak az Európa-ligától.

Forrás: Michael Molzar/SEPA.Media /Getty Images

Kádár Tamás és a Dinamo Kijev 3-0-s hátrányban készült a Chelsea elleni Európa-liga visszavágóra. Abban mindenki biztos lehetett, kisebb csoda kell majd, hogy tovább juthasson a magyar védővel felálló gárda.
 
A londoni kékek viszont gyorsan, már az 5. percben tettek arról, hogy ne is álmodozzon a Dinamo a továbbjutásról. A három gólig jutó Giroud nyitotta meg a gólcsapot, végül 5-0-ra ütötték ki ellenfelük, így összesítésben 8-0-al végeztek.
 
Kádár Tamás az első meccsel ellentétben, melyen egy percet sem kapott, most mind  90-et a pályán töltötte.
 
EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Dinamo Kijev–Chelsea 0–5 (Giroud 5., 33., 59., M. Alonso 46., Hudson-Odoi 78.)
Továbbjutott: a Chelsea, 8–0-s összesítéssel

 
Szinte reménytelen helyzetből várta a Nápoly elleni visszavágót a Red Bull Salzburg is, de nem feltartott kézzel léptek ki a hazai közönség elé. 
 
Carlo Ancelotti alakulata főlényes 3-0-s győzelmet aratott Olaszországban, és egy korai góllal minden reményét összezúzta a visszavágón az osztrák csapatnak, bár korábban már láttunk csapatot hasonló hátrányból bravúrosan fordítani, és tovább menni a legrangosabb kupasorozatban.
 
Az első mérkőzésen nem kapott lehetőséget a bizonyításra Szoboszlai Dominik, most viszont kezdőként mutathatta meg tudását Európa egyik legjobb csapata, és talán a világ egyik legjobb trénere ellen. Az biztos, hogy igyekezett meghálálni a bizalmat, gólpasszal járult hozzá az egyenlítő gólhoz. A 72. percben viszont a 3-1-es végeredményt beállító Leitgeb váltotta.
 
EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Salzburg (osztrák)–Napoli (olasz) 3–1 (Dabur 25., Gulbrandsen 65., Leitgeb 92., ill. Milik 14.) 
Továbbjutott: a Napoli, 4–3-as összesítéssel.

További eredmény
Krasznodar–Valencia 1–1 (Szulejmanov 85., ill. Guedes 93.)
Továbbjutott: a Valencia, 3–2-es összesítéssel.

Legfrissebb híreink