nb1.hu

Jön az olasz foci blogja: kezdésnek beszólás a Barcának is!

Budapest – További fejlesztéseink lesznek!

 
Már az 1999-es megallapításunkkor voltak állandó vendégszerzői az nb1.hu-nak és ezt a hagyományunkat tovább kívánjuk erősíteni. Több olyan szerzővel is megbeszéléseket folytatunk, akik velős véleményformálási képeségekkel rendelkeznek. A leggyorsabban, nagyjából két Messenger-üzenetet követően, Ragnottival állapodtunk meg, aki az olasz foci felfoghatatlan szerelmese. A „fénysebességgel” történő megállapodás miatt a külön blogfelület még nem készült el, de az is hamarosan kész lesz. 
 
 
További fejleményekről hamarosan beszámolunk. 
 
 
Ami még fontos: az nb1.hu szilveszterkor megígért ötödik honlapja, a jelek szerint, a nyár derekán indulhat. További részletek a linkre kattintva olvashatóak!
 
Az oldal neve pendragon.hu lesz, tájékoztató jellegű Facebookoldala takaréklángon működget már…
 
 
Íme, Ragnotti első bejegyzése, blogjának nevét még nem áruljuk el.
 
 
„A légiósok csatát nyertek a pofonok földjén, jöhet a háború! 
 
 
Talán a sors igazságtalansága, vagy csak a körülmények összejátszása miatt alakult úgy, hogy az AS Roma a 2000-es olasz bajnoki cím után legnagyobb eredményét Kapitánya nélkül érte, érheti el, hiszen Francesco Totti már csak a lelátóról segítheti az egykori társakat a Bajnokok Ligája elődöntőjében! Minden idők legnagyobb farkasa utáni időszak változásokat hozott a római banda életében. A  legendás Kapitány lelépett a színről , a karszalag pedig a harcostárs, Daniele De Rossi kezére került át . A padon is vezércsere történt,  a tar eminenciás , Spalletti helyére a klub egykori játékosa és Totti csapattársa, a feltörekvő olasz edzőgeneráció jeles képviselője, Eusebio Di Francesco került. 
 
Mert az elmúlt években a legrangosabb európai kupasorozatban a Giallorossi számára rendre kijutott a nagy pofonokból a bordómezeseknek, gondoljunk csak a Manchester United , Barcelona vagy a Porto elleni (BL-selejtező ) súlyos fiaskókra. 
 
Di Francesco aktív pályafutása végén még egy hajóban evezett a Kapitánnyal, annak ébredésekor. Ezért is volt jelentős lépés a római vezetőség részéről, hogy a Spalletti után őt nevezte ki  allenatorénak (vezetőedző). EDF előző szezonjában szépen gyakorolt az emíliaiakkal (Sassuolo) az Európa –ligában, ahol a kiscsapattal addig menetelt, míg meg nem tizedelődtek a katonái.
 
Rómában most még „minőségibb katonákkal mehet a csatába , és bár nem a Scudettóért, hanem csak  a bronzért harcolhat, a BL-ben a Chelsea legyőzésével csoportgyőztesként a veszélyes ukránok(Sahtar) búcsúztatása után sikerült két vállra fektetni az UEFABarcelonát is , ami után a legnagyobb álmokat is igazoltan élheti meg a farkas falka! 
 
Ez most a Kapitány nélküli CSAPAT, ahol mindenki csak magának köszönheti azt , hogy az elődöntőben harcolhat majd a Pool ellen, az egység diadala repítheti akár a végső győzelemig  a bordómezeseket! 
 
Őrület, amire szükség lesz az Anfielden, örült koncentráció, fegyelem és bátorság , mert minden romanista az álmait éli meg a jelenlegi Bajnokok Ligája szezonban. 
 
Az angoloknak ajánlott olvasmányaim a következőek : Florenzi félpályása a törpék ellen , DDR (De Rossi) harci üvöltések és gólörömök, Alisson robinzonádok és ismétlődő Dzeko stukkolások a kicsi a rakás tetejéről!
 
Forza per sempre AS Roma!!!”
 
 
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek