Játékvezető-bosszú? Hosszú hetekre tilthatják el az Atlético legjobbját

Madrid – Gyáva szarnak titulálta a sporit, majd…

Forrás:

Az Atleticio Madrid labdarúgócsapata 2-2-s döntetlennel kezdett a spanyol bajnokságban. Diego Simeone csapata az első félidőben kétgólos hátrányba került az újonc Girona otthonában, majd a második félidő közepén kiállították Antoine Griezmannt, az együttes legnagyobb sztárját. A francia csatár előbb megsértette a bírót, majd a meccs után elnézést kért tőle. Ennek viszont nincs nyoma, így súlyosabb eltiltásra számíthat - írta az m4sport.hu.

 

Ez azonban nem került bele a meccs jegyzőkönyvébe, amit a madridiak nehezményeznek. Amúgy is szeretnék kivizsgáltatni az esetet, mert véleményük szerint volt kontaktus a kapus és a támadó között és járt volna a büntető. De ha ezt már nem is tudják visszacsinálni, Griezmann bocsánatkérése fontos lehet, hiszen ezeket is figyelembe veszi a fegyelmi eljárásnál illetve az eltiltás kiszabásánál. Viszont jelenleg ennek nincs nyoma, és leginkább azt szeretnék tudni miért nem írta fel a játékvezető. Feledékenységből, vagy bosszúból?

 

A pontvesztés mellett a francia támadó kiesése is komoly gond lehet a következő hetekben, ugyanis a játékvezető megsértése miatt, többhetes eltiltásra számíthat. A 66. percben előbb műesésért kapott sárga lapot, majd miután megjegyzést tett a játékvezetőre, azonnal megkapta a másodikat és a vele járó pirosat is.

 

Spanyol lapok szerint a földről felkelve nemes egyszerűséggel, „gyáva szarnak” nevezte a játékvezetőt, mert nem merte befújni a tizenegyest. Az eset érdekessége, hogy meggondolatlan kijelentését megbánva, a meccs után bement a játékvezetőhöz elnézést kérni.

 

 

Hihetetlenül jelezte az Atlético, hogy megint harmadik lehet - NB1.hu

Girona-Atlético 2-2

 

 

Legfrissebb híreink