Izland-Románia: üzenet a magyaroknak - REAKCIÓ

Egy nagy előnyük volt az izlandiaknak.

Forrás: Facebook/KSÍ - Knattspyrnusamband Íslands

Mint arról már beszámoltunk, a románokat 2-1-re legyőző Izlandot fogadja november 12-én a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságon való részvételért. A reykjavíki mérkőzésen a szigetországiak mindkét gólját Gylfi Sigurdsson szerezte az első félidőben, a vendégek a térfélcserét követően csak szépíteni tudtak büntetőből.

A lefújás után Erik Hamrén, az izlandiak szövetségi kapitánya elégedett volt. "Nagyon elégedett vagyok a játékunkkal. Egy ilyen kiélezett meccsen az apró dolgok számítanak, és fontos volt az első gól megszerzése. Végig úgy éreztem, hogy a játékunk a saját kezünkben van, aztán jött a tizenegyes és kissé stresszesek lettünk, de mégis sikerült megakadályoznunk őket abban, hogy valódi helyzeteket teremtsenek. Gylfi [Sigurdsson] két fantasztikus gólt szerzett, és nem volt szerencséje abban, hogy nem szerzett újabbat."

Aron Gunnarsson csapatkapitány félig-meddig a magyar válogatottnak is üzent. "Innentől csak előre tekintünk. Ez még csak az első félidő volt a hosszú úton. Mindent megteszünk, hogy a következő meccset is megnyerjük."

Legfrissebb híreink