Inzultálták-e Bechkhamet szexuálisan az MU-nál?

Manchester - Az angol sztár őszintén vallotta a megaláztatásokról.

Forrás:

 

A Manchester United sajátnevelésű ex-labdarúgója, David Beckham elárulta, hogy mi volt az egyetlen negatív élménye a Vörös Ördögök játékosaként, és határozottan állítja, hogy a klub akadémiáján soha nem érte olyan szexuális inzultus, mint amilyenek az elmúlt hónapokban kerültek napvilágra az angol futballban.

 

Meglehetősen sok korábbi focista mesélt már olyan megrázó és megalázó élményéről, melyeket gyermekként kellett elszenvednie egyik-másik klubban. A történetek nagy port kavartak, elítélve a gyermekeket molesztáló utánpótlásedzőket.

 

Schweinsteiger volt a hős az Old Traffordon - NB1.hu

 

A rendőrség jelenleg is nyomoz annak a múlt év novemberben kirobbant esetnek a kapcsán, melynek középpontjában az egykori utánpótlásedző, Barry Bennell áll, akit az elmúlt húsz évben háromszor is letartóztattak pedofília miatt.

 

A klubok mind együttműködnek a rendőrséggel a minél eredményesebb nyomozás érdekében, Beckham pedig visszaemlékezett egy korábbi, megalázó esetre, ami az MU akadémiáján gyermekként esett meg vele: „Volt, hogy ki kellett állnunk az öltöző közepére, és egy vicces táncot kellett lejtenünk az akkori nagyok előtt. Megalázó volt, de semmi több. Csak egy lecke, hogy tudjuk, hol van a helyünk a csapat hierarchiájában. Ennél messzebbre azonban a klub egyetlen dolgozója sem merészkedett soha.”

 

 

„Szeretném hinni, hogy az FA mindent elkövet annak érdekében, hogy felgöngyölítse az esetet és kiderítse az igazságot. Minél több korábbi profi labdarúgó mondja el hasonló tapasztalatait, annál nagyobb az esély arra, hogy változnak majd a dolgok” – mondta Beckham.

Legfrissebb híreink