Igazolhat-e európai élklubokhoz a Vidi remekelő védője?

Erre ő maga adta meg a választ.

Forrás: MTI

Ugyan a MOL Vidi csütörtök este nem jutott tovább az Európa-liga csoportköréből, a mutatott játékkal, a küzdéssel és a Chelsea elleni 2-2-vel nincs miért szégyenkeznie a fehérvári csapatnak. Marko Nikolics legénységéből remekül játszott az angolok ellen Fiola Attila, aki a mixzónában értékelte a látottakat.

 

Figyelmeztetés adtak ki a havazás és a hófúvás miatt - pndrgn.hu

Figyelmeztetés adtak ki a havazás és a hófúvás miatt

 

"Annak a szellemében léptünk pályára, hogy bravúrt érjünk el és továbbjussunk. A félidőben hallottuk, hogy 3-0 a BATE-nak Szalonikiben, így a győzelem sem elég - ennek ellenére szerettünk volna nyerni és szépen zárni az El-ben. A rögzített helyzetből gólok bosszantóak, de le a kalappal: csúsztunk, másztunk, kihoztuk a maximumot. Két héttel ezelőtt még mi voltunk továbbjutók, szerettünk volna pontot tenni az i-re, ez sajnos nem sikerült, de azért csak szereztünk 7 pontot ebben a csoportban. Majd talán egy következő sorozatban még jobban fog menni.

Bevallom őszintén, elfáradtam, jól jön majd a kis szünet. Nekem személy szerint ez volt az első El-élményem, hosszú volt, szép volt" - fogalmazott a hátvéd, majd egy, a jó játékát és a potenciális európai klubok hívását érintő újságírói kérdésre mókásan elmondta: talán picit öreg ahhoz, hogy valóban felhívja magára a figyelmet a kontinentális átigazolási piacon. 

Legfrissebb híreink