Horst Heldt bízik Doll tapasztalatában

Volt már hasonló helyzetben az edző.

Forrás:

Ahogyan arról beszámoltunk, a Hannover bejelentette Thomas Doll érkezését órákkal azt követően, hogy a Dortmund elleni 5-1-es zakó után menesztette André Breitenreitert.

Doll a Hannovernél egy 18 hónapos megállapodást írt alá, és követi új csapatához Ralf Zumdick is, aki már hosszú ideje segíti a munkáját.
 
„Thomas Doll nagyszerű munkát végzett minden korábbi állomásán, mindig elérte a céljait – legyen szó bennmaradásról, bajnoki címről vagy nemzetközi szereplésről. Magyarországon töltött évei alatt is követte a német futballt, így naprakész információi vannak. Mint korábbi profi játékos, tudja, hogyan bánjon a futballistákkal. Meg vagyunk győződve róla, hogy az ő tapasztalata új lendületet adhat a csapatnak” – nyilatkozta Horst Heldt klubigazgató a kinevezés kapcsán. A Bildnek hozzátette, korábbi labdarúgóként Doll jól ért a játékosok nyelvén, és meg van a kellő tapasztalata, hogy megfordítsa a csapat szerencséjét.
 
Nem lesz könnyű dolga, a Bundesliga kiesést érő, 17. pozíciójában tanyázik új klubja, de van már hasonló tapasztalata. 2004-ben még tapasztalatlan edzőként a HSV nevezte ki hasonló helyzetben, az utolsó helyen álltak, őket megmentette a kieséstől, majd később a Bajnokok ligájába vezette őket. Ezt követően a Dortmundot mentette meg a kieséstől, tizedikek lettek, miután március közepén átvette a küszködő csapatot.

Legfrissebb híreink