Honvéd-Vilnius: reakciók

Boldog, de óvatos is a Honvéd edzője.

Forrás:

3–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd a Zalgiris Vilnius elleni Európa-liga-selejtezőn, s noha 3, vagy akár 4 góllal is nyerhettünk volna, így sem lehetünk elégedetlenek. A csapat összeszedetten, jól futballozott, magabiztos győzelmet aratott, amelyre építve jövő csütörtökön kiharcolhatjuk a továbbjutást. A két edző pedig így értékelte a találkozót.
 
Giuseppe Sannino: „Nagyon boldog vagyok, a csapat és a szurkolók miatt is örülök ennek az eredménynek, tetszett az, amit a pályán láttam a srácoktól. Sajnálom persze a hajrában kapott gólt, ami azt is jelenti, hogy még nem dőlt el a továbbjutás, a visszavágón is nagyot kell majd küzdenünk. Persze a kapott gól nélkül sem lenne lefutott a második mérkőzés, de nyugodtabban várhatnánk a vilniusi találkozót. Nagyon örülök, hogy több, az akadémián nevelkedett játékos kapott szerepet, ráadásul gólokat is lőttek, ami szintén fontos a számunkra.”
 

Marek Zub: „Természetesen csalódott vagyok az eredmény miatt. Furcsa mérkőzés volt, hiszen az egyik csapat játszott, a másik pedig gólokat szerzett. Igaz, a futball erről szól, történhet bármi a pályán, mindegy, milyen stílusban futballozol, az számít, hogy milyen eredményt ért el. Emiatt a Honvéd boldog lehet, viszont még csak a félidőnél tart a párharc, Vilniusban folytatjuk. Ott egészen mások lesznek a körülmények, és arra koncentrálunk majd, hogy a mi erősségeinket domborítsuk ki. Köszönünk mindent, remek hangulat volt a meccsen, és jól éreztük magunkat Budapesten – leszámítva persze az eredményt.”

Legfrissebb híreink