Honvéd-Malmö: ellenszer a svéd légi parádéra

Hidi a pályán válaszolna a Malmö edzőjének.

Forrás:

Mint ismert, csütörtökön 21.05-től kezdődik az Új Hidegkuti Stadionban a Honvéd-Malmö Európa-liga-selejtező. A kispestiek még soha nem játszottak svéd csapattal, ezért ebből a szempontból is kuriózum a találkozó. 

A svédek sajtótájékoztatóját követően a vendéglátó is megtartotta sajátját, Bódog Tamás vezetőedző és Hidi Patrik csapatkapitány válaszolt az újságírók kérdéseire.

Bódog Tamás: "A Malmö erősségeit figyelembe véve próbáltunk a legjobb taktikához nyúlni, ami eredménye lehet és lesz. Az elmúlt pár nap intenzív volt. Az a lendület, amit Diósgyőrben szereztünk, remélem, tovább repít minket. Az ellenfélből senkit nem emelnék ki. Erős, magas, rutinos játékosok alkotják. Nem azt mondom, hogy légi parádé lesz, mint egy katonai parádén, de sok párharcot fognak erőltetni. A kesztyűt felvesszük, ügyes, gyors játékosokkal szeretnénk meglepni őket. A svédek lehet, abban bíznak, rúgnak egy gólt és továbbjutnak, de szerintem nem egygólos mérkőzés. A koronavírus mindegyik csapat életét megnehezíti. Eddig minket elkerült, mert nem kellett meccset halasztanunk. A svédek kevés gólt kapnak a levegőben, viszont, ha átlépik a félpályát, már a tizenhatoson belülre juttatják a labdát, mert vannak érkezőik, megfelelő fizikummal. Ez jellemző rájuk, de nekünk is megvan az ellenszerük erre, legalábbis remélhetőleg. Azok közül, akiket igazoltunk, Tamás Krisztián volt meghatározó előző klubjában, mert a többieknek lemaradásaik voltak. Remélem, messze vagyunk attól, ahová el tudunk jutni, mert az újak sincsenek tökéletes állapotban." 

Hidi Patrik: "Felkészültünk a holnapi meccsre. Nehéz találkozónk lesz, tisztában vagyunk a Malmö erősségeivel, de mi is megmutattuk Miskolcon, mit tudunk. Örülök, ha az ellenfél edzője elismer, de a pályán szeretném megmutatni, hogy igaza volt. Bocskai Bertalan személyében nagyon motivált srác mutatkozott be Miskolcon, megérdemelte a pályán töltött perceket."

Legfrissebb híreink