Honvéd-Malmö: ajándék és tisztelet - REAKCIÓK

A lesgólról is beszélt Bódog Tamás.

Forrás: Patkós Imre/nb1.hu

A Budapest Honvédnak a második kör jelentette a végállomást az El-selejtezőben. Bódog Tamás csapata csütörtök este 2-0-s vereséget szenvedett a Malmö ellen. A svédek a 42. percben szerezték meg a vezetést, Toivonen góljának az az egyetlen szépséghibája, hogy lesről született. A második félidőben Traustason állította be a végeredményt.

Bódog Tamás a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az első félidőben túlzottan tisztelték az ellenfelet. A kispesti vezetőedző az első találatról is elmondta a véleményét.

"Egy félidőt elajándékoztunk. Az első játékrészben is próbálkoztunk, de túl nagy volt a respekt, amit mutattunk. A szünet után próbáltunk jobban játszani, és ez sikerült is. A Malmö semmi extrát nem mutatott, de megérdemelten vezetett, még ha lesgóllal is. Mindig bosszantó egy ilyen találat, de mit lehet csinálni? Nem feltétlenül ezen múlt. Jobban kellett volna játszanunk, a lehetőségeinket pedig ki kellett volna használni. Az utolsó passzoknál hiányzott belőlünk a pontosság" - fogalmazott Bódog.

A vendégek mestere, röviden, de annál elégedettebben értékelte a látottakat.

"Büszke vagyok a játékosaimra, nagyon szép teljesítményt nyújtottak ma este. Úgy játszottak, ahogy egy Európa-liga meccsen illik. Gól nélkül hoztuk le ezt a mérkőzést. Összességében boldog és elégedett vagyok" - nyilatkozta Jon Dahl Tomasson.

Legfrissebb híreink