Hihetetlen: Griezmann harmadszor hosszabbított az Atléticóval

Madrid - Csapás lett volna a klubnak, ha távozik.

Forrás:

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann egy évvel hosszabbította meg 2021-ben lejáró szerződését. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a spanyol sportoldalak egyöntetűen állítják: a francia aláírt 2022-ig – jelezte az nso.hu.

 

Griezmann iránt több topklub is érdeklődött, az angol élvonalban szereplő Manchester United tűnt közülük a legkomolyabbnak. A szezon végén még hajlott is a váltásra, hiszen azt nyilatkozta: készen áll arra, hogy más csapatban is kipróbálja magát. Közben azonban kiderült: az Atlético a CAS által jóváhagyott FIFA-szankció értelmében januárig csak belülről pótolhatná a franciát.

 

„Csapás lenne a klubnak, ha most távoznék. Beszéltünk a klubbal, és arra jutottunk, hogy majd jövőre tárgyalunk” – fogalmazott a támadó néhány nappal később a Telefootnak, és úgy tűnik, nem a levegőbe beszélt.

 

Griezmann harmadszor hosszabbít szerződést a madridi klubbal: 2014-ben érkezett, majd 2015-ben és 2016-ban is új kontraktust írt alá. Az AS úgy tudja, hogy hűségét a klub igen jelentős fizetésemeléssel honorálta.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink