Hibernians-Vidi: Márton szerint megérdemelték - REAKCIÓK

A máltaiak edzője részben egyet is értett vele.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, a MOL Fehérvár 1-0-ra nyert Máltán a Hibernians ellen, így továbbjutott az Európa-liga selejtezőjének harmadik körébe.

A lefújást követően a két tréner értékelte a látottakat.

Márton Gábor (MOL Fehérvár): "Az első félidőben rendkívül jól játszott a csapat, megfelelő tempót diktáltunk, látványos helyzeteket dolgoztunk ki, azonban nem sikerült a gólszerzés. A második félidőben megszereztük a vezetést, majd kissé kapkodóssá vált a játékunk. A mérkőzés vége nem nézett ki jól, megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, ehelyett a végén izgulnunk kellett. Nincs könnyű mérkőzés az Európa Ligában, láttunk már példát meglepetésre. Gratulálok a srácoknak, teljesen megérdemelt a győzelmünk és a továbbjutásunk is."

Stefano Sanderra (Hibernians): "Meglátásom szerint a mérkőzés két részre osztható. Az első hatvan percben a MOL Fehérvár játszott mezőnyfölényben, számos helyzetet dolgoztak ki, jobbak voltak nálunk. A bekapott gól után nekünk is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, a legnagyobb helyzetünknél a felsőlécen csattant a labda. Mindent egybevéve, a Fehérvár megérdemelten nyerte meg a mérkőzést."

Legfrissebb híreink