Hiába volt jobb Ronaldo Messinél, „mehet utána” - videó

Parádés meccs volt, elképesztő folytatás lesz.

Forrás:

NYOLCADDÖNTŐ
URUGUAY–PORTUGÁLIA 2–1
Szocsi, Fist Stadion. 44 287 néző. Vezette: Carlos Arturo Ramos (mexikói) 
Uruguay: Muslera – Cáceres, J. Giménez, Godín, Laxalt  – Nández (C. Sánchez 85.), Torreira, Vecino, Bentancur (C. Rodríguez 63.) – L. Suárez, Cavani (Stuani 74.). Szövetségi kapitány: Óscar Tabárez
Portugália: Rui Patrício – R. Pereira, Pepe, Fonte, Guerreiro – B. Silva, W. Carvalho, Adrien Silva (Quaresma 65.), Joao Mário (M. Fernandes 85.) – Guedes (André Silva 74.), C. Ronaldo. Szövetségi kapitány: Fernando Santos
Gólszerző: E. Cavani ( 7. és 62.), ill. Pepe (55.)
 
 
Azért ez már más kávéház!
 
A Franciaország-Argentína meccs már megmutatta, hogy a kieséses szakasznál új szintre emelkedik a világbajnokság színvonala, sokaknak meg gyakorlatilag ekkor kezdődik el. 
 
Uruguay és Portugália sem okozott csalódást. Nagyon jó meccset produkáltak a felek.  A dél-amerikai fanatikusoknak hála a hangulat is végig emelkedett volt.
 

A meccsben benne volt minden, amiért szeretni lehet a focit. Szép támadások, remek egy az egy elleni küzdelmek, ritmusváltások, helyzetek, védések, szerelések. Végig nyílt és szenvedélyes volt a küzdelem, hiába, ez a latin vérmérséklet és a labdarúgás velejárója is. Több meccsnek is gyenge volt a színvonala eddig a világbajnokságon, de most már – talán Japánt leszámítva, illetve a már kiesett Argentínát – tényleg csak erős csapatok jutottak el idáig.
 
Lionel Messi után Cristiano Ronaldo is búcsút int a vb-nek. Ronaldo összességében sokkal jobban játszott, mint argentin riválisa és ez akkor is megállapítható, ha nem találkoztak egymással. Minden meccsen vezéregyéniség volt, több gólt lőtt, sokkal veszélyesebb volt a kapura és látványosabban futballozott.
 

Uruguay Franciaországgal találkozik majd a következő körben, borítékolható, hogy újabb csemegében lesz részünk!
 
Edinson Cavani meg minden továbbitól függetlenül tovább emelkedik félisteni pozíciójából. 
 

Legfrissebb híreink