Hertha: világbajnok futballista érkezhet

Nagy álmáról mesélt a testvére.

Forrás: Bayern München/Facebook

A labdarúgás legismertebb testvérpárjai közé tartozó Boateng-fivérek nem zárták ki, hogy közös csapatban, mégpedig a berlini Herthában fejezik be pályafutásukat.

A német válogatott Jérome Boateng jelenleg a Bayern Münchenben játszik, míg féltestvére, a ghánai nemzeti együttest erősítő Kevin-Prince mostani klubja a török Besiktas.
    

 

"Az az álmom, hogy a testvéremmel együtt, ugyanabban a csapatban, anyaklubunk pályáján, a berlini Olympiastadionban zárjuk le karrierünket" - idézte a Bild című napilap a 33 éves Kevin-Prince-t, aki 1994 és 2007 között volt a fővárosiak játékosa.
    

 

"Ki tudja, hogy lesz... A futball kiszámíthatatlan" - fogalmazott kevésbé határozottan a 31 esztendős Jérome, aki 2002-től 2007-ig futballozott a Herthában.
    
Michael Preetz sportigazgatója elárulta, örömmel hallotta, hogy a fivéreket kötődése továbbra is ilyen szoros a fővároshoz, és a Hertha BSC-hez.
    
"Ők berlini fiúk, mindketten világot láttak, és sokat elértek karrierjük során. Teljesen érthető, hogy életük egy bizonyos pontján hazavágynak ebbe a remek városba. Nagyon boldog vagyok" - tette hozzá.
 

Legfrissebb híreink