Hertha: megtalálták az új edzőt?

Hamarosan bejelenthetik.

Forrás: Hertha/Facebook

A Kicker értesülései szerint a Hertha vezetői megállapodtak Bruno Labbadiával. Az 54 éves tréner 2022-ig szóló szerződést fog kötni a berlini együttessel. Labbadia legutóbb a Wolfsburg csapatát irányította, ám tavaly nyár óta nem volt munkája. Labbadia munkáját Eddy Sözer fogja segíteni. Állítólag Niko Kovac neve is felmerült, de a Bayern korábbi mestere nemet mondott a berlini klub ajánlatára. 

Labbadia soll bei Hertha übernehmen

 

A Hertha együttesétől Jürgen Klinsmann februárban távozott. Klinsmann örökébe Alexander Nouri lépett megbízott edzőként. Nouri jelenleg Bréma közelében van a családjával, de a jelek szerint már nem kell visszatérnie a fővárosba. A Hertha egyébként jelenleg a 13. helyen áll a Bundesliga táblázatán, a gárda 25 mérkőzés alatt 28 pontot szerzett.

Arról már korábban beszámoltunk az nb1.hu-n, hogy Dárdai Pál a következő szezonban utánpótlásedzőként fog dolgozni a Herthánál. Dárdai korábban a felnőtt csapatot is irányította. Petry Zsolt Klinsmann távozását követően ismét elláthatja a kapusedzői tisztséget a Bundesligában szereplő egyletnél. 

FRISSÍTÉS: 16.56

Megvan a Hertha új vezetőedzője - két magyarral már dolgozott együtt - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink