Hangolódjunk együtt a magyar csapatok csütörtöki EL-mérkőzéseire

Magyarország – Élő közvetítés a magyar csapatok mérkőzéseiről.

Forrás: vidi.hu

Az EL-selejtezők visszavágóit rendezik holnap este, három magyar érdekelttel.

 

Torpedo Zsodino-DVSC

Az első mérkőzésen 2-1-re nyert a Torpedo

 

PFK Gabala-MTK 19.00

Az első mérkőzésen 2-1-re nyert a Gabala

 

Csukaricski-Videoton 20.30

Az első mérkőzésen 2-0-ra nyert a Videoton

 

 

Torpedo Zsodino-DVSC

 

Csütörtök

 

15.07: A DVSC játékosai egy kis parki sétával hangolódtak az esti összecsapásra.

 

 

Szerda

 

 

23.24: A vezetőedző és a csapatkapitány várakozása.

 

Sokkal elszántabb és koncentráltabb játékot vár Kondás Elemér vezetőedző a Debrecentől, amely a hazai 2-1-es vereség után csütörtökön idegenben lép pályára a Torpedo Zsodzina ellen az Európa Liga-selejtező második fordulójában.

 

"Verhető csapat, úgyhogy itthon nekünk nyerni kellett volna ezt a találkozót. Sajnos kétszer lőttek kapura, és mindkettő beakadt, az egyik szabadrúgásból, a másik egy átlövésből. Emellett rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de még többet ki kellett volna alakítanunk, és amiket kidolgoztunk, azokat el is hibáztuk" - nyilatkozta a tréner az M4 Sportnak.

 

Kondás Elemér a fehérorosz ellenfelet fizikálisan erős játékosokból álló csapatnak tartja, akik inkább védekeznek illetve a kontralehetőségeket próbálják meg kihasználni.

 

Szakály Péter szerint sem ad sok büszkeségre okot a múlt heti mérkőzés. "Túl sok pozitívumot nem tudok róla mondani, talán azt, hogy sikerült azt játszani, amit elterveztünk. Az elején hamar sikerült gólt szerezni, voltak helyzeteink, amiket sajnos rendszerint kihagytunk, és ez megbosszulta magát. Kaptunk egy gólt egy átlövésből. Utána már nagyon nehéz dolgunk volt, hiszen úgy éreztük, a Torpedo azért jött, hogy egy ikszet maximum kicsikarjon, erre vereség lett a vége."

 

A támadó szerint a Loki a hazai vereség ellenére sem esélytelen a visszavágó előtt. "Ha ugyanezt a játékot tudjuk játszani, annyiban módosítva, hogy lesznek helyzeteink és azokat sikerülne berúgni, akkor még a továbbjutás is meglehet."

 

 

13.35: Már a minszki Renaissance Hotelben tartózkodik a DVSC labdarúgócsapata. Fotók az utazásról!

 

 

11.37: Tizennyolc játékossal utazott el a Loki

 

Fél tízkor rendben felszállt a DVSC csapatát Fehéroroszországba szállító gép. Tizennyolc játékossal kelt útra a csapat. Az utazó keret: Bozidar Radosevic, Verpecz István; Aleksandar Jovanovic, Nagy Zoltán, Mészáros Norbert, Dusan Brkovics, Szatmári Csaba, Korhut Mihály, Ognjen Djelmic, Varga József, Danilo Szekulics, Holman Dávid, Szakály Péter, Ferenczi János, Horváth Zsolt, Geoffrey Castillion, Takács Tamás, Tisza Tibor.

 

PFK Gabala-MTK

 

Csütörtök

 

11.40: Az MTK játékosai fejben már hangolódnak az összecsapásra. 

 

 

10.06: Az MTK támadója hivatalos Facebook-oldalán adott gyors helyzetjelentést.Szerda

 

 

23.21: Az edző és a kapus várakozása

 

Hegedűs Lajos az M4 Sportnak elmondta, hogy annak ellenére, hogy nem sikerült jó eredményt elérni még van esély a továbbjutásra, hiszen az MTK-nak már sikerült továbbjutnia ilyen helyzetből. A magyar hálóőr szerint a legfontosabb, hogy a védekezésen javítsanak, mert az lehet a továbbjutás kulcsa.

 
 
„Ez egy nagyon jó kontra csapat, a legfontosabb, hogy mi rúgjuk az első gólt, mert ha ők rúgják, akkor nagyon jól visszazárnak” – mondta a csapat edzője Teodoru Vaszilisz. A szakember azt is elmondta, melyik játékosára nem számíthat a sorsdöntő találkozón, az alábbi videóból ez is kiderül.
 

 

 

13.01: Az MTK Budapest csapata 12:30-kor  elindult az azerbajdzsáni Bakuba

 

 

11.36: Török sporik lesznek az MTK meccsén.

 

 

 

Csukaricski-Videoton

 

Csütörtök

 

10.09: A Videoton edzője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, nem védekezni mennek Belgrádba.

 

„Az első találkozó kiegyenlített volt, de sikerült jó eredményt elérnünk. Biztos vagyok benne, hogy Belgrádban is kemény mérkőzés vár ránk, a legjobb tudásunk szerint kell játszanunk ahhoz, hogy meglegyen a továbbjutás. A Čukarički szerintem akkor is támadólag lépett volna fel, ha 0-0-ról indulunk, de talán így még nagyobb hangsúlyt fektetnek a támadójátékra. De azt azért hozzá szeretném ehhez tenni, hogy mi is szeretnénk majd támadni, hiba lenne részünkről, ha védekezni akarnánk kilencven percen keresztül. Ellenfelünk biztosan mindent megtesz majd azért, hogy gólokat szerezzen és visszajöjjön a párharcba, de nekünk az a legfontosabb, hogy a saját, előre eltervezett játékunkat végigvigyük“ – mondta Henning Berg a visszavágó előtt  vidi.hu-nak.

 

8.45: A Videoton utolsó edzése, és sajtótájékoztatója a csütörtöki meccs előtt

 

 

Szerda

 

 

17.15: A Videoton játékosai 17.45-től előbb taktikai értekezleten, majd utána edzésen vesznek részt. Az utazás rendben lezajlott.

 

 

13.43: Bódi Ádám nyilatkozott a Csukaricski elleni EL-visszavágó előtt

 

 

 

13.40: A székesfehérvári csapat is útra kelt.

 

 

11.32: Rendőri felvezetést kapnak a Vidi-drukkerek

 

A Videoton kérésére rendőri felvezetés segíti az Európa Liga második selejtezőkörének visszavágójára utazókat a határátkelésben. Kérik, hogy azok a szurkolók, akik igényt tartanak a rendőri segítségre, július 21-én, csütörtökön 15:45-ig érkezzenek meg az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalának 151,5-ös kilométerkövénél található szatymazi pihenőhelyére. A röszkei határátkelőhelyig tartó felvezetés 16:00-kor indul. A találkozóra a vendéglátó klub 190 belépőjegyet biztosít szurkolóink számára, az ingyenes jegyeket a Vidinél lehet igényelni. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy regisztráció, illetve az arra megérkező pozitív visszaigazolás nélkül senki ne induljon útnak!

Legfrissebb híreink