Halálosan megfenyegették az edzőbuktató gólkirályt

Leicester – A feleségét is üldözőbe vették.

Forrás:

 

Jamie Vardy, a Leicester City sztárcsatára azt mondta: halálos fenyegetéseket kapott, feleségét pedig agresszív motorosok üldözték, miután elterjedt az a hír, hogy tevékeny szerepe volt a vezetőedző, Claudio Ranieri menesztésében.

 

A 30 éves válogatott támadó elárulta: zaklatták a közösségi médián keresztül, és amikor sétált az utcán, felesége autóját pedig többször is leszorították az útról.

 

A klub február 23-án menesztette az együttest tavaly a csodaszámba menő bajnoki címig vezető olasz szakembert, miután mindössze a 17. helyen álltak a bajnoki tabellán, a kiesés ellen küzdve. A döntés után sokan úgy gondolták, Vardy szava is közrejátszott Ranieri kirúgásában.

 

A menesztés után több játékos - és a korábbi segítőből lett utód, Craig Shakespeare is - cáfolta, hogy a csapat fellázadt volna az olasz tréner ellen.

 

Eldőlt az edzőkérdés az Arsenalnál?

„Szörnyű ez az egész - mondta a BBC-nek Vardy. – Olvastam egy olyan verziót, hogy a menesztés előestéjén, a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után részt vettem egy vezetőségi találkozón, miközben én akkor három órán át a doppingellenőrzésre vártam. A történet azonban kering, az emberek csámcsognak rajta, én pedig a családomat, a gyerekeimet érintő halálos fenyegetéseket kapok.”

 

A futballista hangsúlyozta: nem volt probléma Ranieri és a Leicester játékosai között, jól kijöttek egymással, minden felmerülő kérdést megbeszéltek.

 

Amióta Claudio Ranierit menesztették, a csapat mindhárom bajnokiját megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig legyőzte a Sevillát és bejutott a legjobb nyolc közé.

Legfrissebb híreink